TALK OF TOWN

Se Halle Berrys nye frisure, der vakte stor opsigt til Oscar-showet

Halle Berry har haft mange frisure gennem årene. Hvem husker ikke hendes pixie-cut, da hun spillede Bond-babe? Nu har hun igen fået en ny frisure, som stjal rampelyset til årets Oscar-fest. Se frisuren her.

Generelt er den røde løber en god anledning til, at fremvise sit nye look. Og for Halle Berry, der tidligere har vundet prisen for ’Bedste skuespillerinde’ - og som stadig er den eneste sorte kvinde, der har vundet den - blev Oscar-uddelingens røde løber stedet, hendes nye lokker skulle vises frem.

Halle Berry trådte elegant ud på den røde løber iført en stor, lavendelfarvet kjole fra Dolce & Gabbana. Men selvom kjolen var gudesmuk, var det hendes frisure, der stjal rampelyset. 

Læs også: De bedst klædte kvinder og mænd ved Oscars 2021

Det var ikke en hemmelighed, at Halle Berry ville møde op til Oscar-festen med en ny frisure. Hendes frisør, Sara Seward, havde nemlig delt et billede på sin instagramprofil af Berrys afklippede hår, kun få dage før hun skulle gå på den røde løber.

Men da skuespillerinden mødte Dolby Theatres ikoniske løber, blev alle alligevel noget overraskede. For Halle Berry havde ikke blot fået en studsning, men en helt anden frisure: en a-formet page med et kort pandehår, og så var hendes brune hår blevet lysnet i spidserne. 

Men den nye frisure er ikke faldet i god jord på de sociale medier, som du kan se på kommentarerne nedenfor. Hvornår stopper vi med, at komme med sviende stikpiller om hinandens udseende på de sociale medier? 

Læs også: 5 af de flotteste Oscar-kjoler nogensinde