TALK OF TOWN

Se, hvem der er med i næste års Pirelli-kalender

Endelig er sløret blevet løftet for temaet og for nogle af de kendte ansigter, der er med i 2018-udgaven af den ikoniske Pirelli-kalender.

PÅ IN-redaktionen venter vi altid spændt på at få afsløret detaljer om den ikoniske Pirelli-kalender, der hvert år udkommer med billeder af kendte og inspirerende mennesker - altid bundet op af et stærkt tema. Sidste år sagde kalenderen 'nej tak' til billedredigering og viste skønne naturlige billeder af store stjerner som Julianne Moore, Nicole Kidman og Uma Thurman - helt uden brug af Photoshop. Næste år bliver ingen undtagelse. Mode, magi og kendte ansigter mødes igen i Pirelli-kalenderen 2018, hvorfra de første glimt netop er blevet offentliggjort.

I 2018-udgaven er temaet den eventyrlige fortælling ”Alice i Eventyrland” af Lewis Carol, og i en ny række behind-the-scenes billeder afsløres det, hvilke kendte ansigter der i år kommer til at være med i kalenderen.

2018-udgaven udmærker sig ved kun at bruge sorte modeller, og blandt de medvirkende har vi spottet Oscar-vinderen Lupota Nyong’o som Syvsovermusen, modellen Slick Woods som Den gale hattemager og tv-personligheden RuPaul som Hjerter Dame.

LÆS OGSÅ: Se de flotte billeder fra 2017-udgaven af Pirelli-kalenderen

Se nogle af de inspirerende backstage-billeder her:

A post shared by Pirelli (@pirelli) on

A post shared by Pirelli (@pirelli) on

A post shared by Pirelli (@pirelli) on

A post shared by Pirelli (@pirelli) on

Om Pirelli-kalenderen:

Pirelli-kalenderen er udkommet siden 1963, og lige siden har den vakt opsigt, når den udkom. Kalenderen har altid været skudt af de allerdygtigste fotografer som Annie Leibovitz, Mario Testino og Terry Richardson, og de har altid haft verdens største skuespillerinder, mest kendte modeller og lækreste mænd som motiv.

Kalender udgives kun til et eksklusivt udvalg af dækfirmaet Pirellis kunder, men i 2015 udkom en coffee-table book med de bedste og smukkeste billeder af kalenderen gennem tiden. 

Forkæl dig selv med et abonnement på IN, og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: