TALK OF TOWN

Se hvilke 10 Friends-episoder, der er de mest sete

26 år efter den første Friends-episode rullede over skærmen, er det blevet usædvanligt at møde nogen, som aldrig har set et eneste afsnit af de i alt 236 episoder. Friends bliver stadig streamet over hele verden, men hvilke afsnit er egentlig de mest populære? Se hvilke 10 episoder, der blev set af flest mennesker, da de blev sendt på tv.

FOREVIGT EN FAVORIT

Friends er - og forbliver - en af de mest populære komedieserier i hele verden. 

Efter 26 år streamer vi stadig serien og (gen)ser de mange episoder, hvor Chandler, Joey, Ross, Phoebe, Rachel og Monica forsøger at navigere hverdagen som 30-årige venner (og efterhånden kærester). 

LÆS OGSÅ: 30 facts om 90'er serien Friends, du ikke kendte

Psst... Friends blev fjernet fra Netflix i december, men bare rolig, du kan stadig få dit Friends-fix på HBO, hvor hele serien er blevet tilgængelig. 

Hvis du er en af de mange Friends-fans, så har du måske et favoritafsnit af den højtelskede komedieserie? Men er din favoritepisode også en af de mest sete?

Herunder kan du se hvilke 10 episoder af serien, som flest seere tunede ind for at se, da den rullede over skærmen fra 1994-2004. 

DE 10 MEST SETE AFSNIT AF FRIENDS

10. The One After ‘I Do (Sæson 8, episode 1)

The One After 'I Do var startskuddet på seriens ottende sæson. Afsnittet havde premiere d. 27. september 2001 og var dedikeret til folket i New York City efter den tragiske terrorhændelse 9/11. I episoden er Moncia og Chandler lige blevet gift - men mon ikke det i virkeligheden er afsløringen af Rachels graviditet, som har fået mange fans til at tune ind på den tiende mest sete Friends-episode.

9. The One with Ross’ New Girlfriend (Sæson 2, episode 1)

På en niende plads over mest sete Friends-episoder er endnu en sæsonpremiere. Det skyldes højst sandsynligt den onde cliffhanger fra første sæson, hvor Rachel endelig havde indset, at hun havde følelser for Ross og farede ud i lufthavnen for at fortælle ham det. Hvad Rachel ikke vidste (men seerne gjorde), var dog at Ross havde taget en kæreste med hjem fra hans tur til Kina. Rachels hjerteskærende opdagelse blev først vist i starten af sæson 2, hvor hele 32,1 million seere fulgte med og følte med Rachel.

8. The One with Russ (Sæson 2, episode 10)

Sæson 2 var uden tvivl den mest populære Friends-sæson af dem alle. 32,2 millioner seere så med i den humoristiske episode, hvor Rachel dater fyren Russ, der er en tro kopi af vores allesammens favorit palæontolog (og ikke mindst Rachels eks). 

LÆS OGSÅ: Phoebe fra Friends forudså tidens største modetrend

7. The One Where Ross and Rachel… You Know (Sæson 2, episode 15)

Ross og Rachel har uden tvivl været seernes favoritpar. Alle bag skærmene har fulgt udviklingen (og dramaet) i deres forhold. Derfor var denne episode, hvor parret kunne krydse endnu en 'første gang' af listen også en af de mest sete episoder. Du kan med sikkerhed gætte hvilken første gang, der er tale om, bare ud fra episodens navn - og så kan du se dig lykkelig for, at der ikke var 32,9 milloner, der så med, da du krydsede din 'første gang' af listen.

6. The One with the List (Sæson 2, episode 8)

Der var mange udfordringer i Rachel og Ross' forhold og i denne episode, som blev set af hele 32,9 millioner seere, opstod en af de første. Ross skal beslutte sig for, om han skal fortsætte med at være sammen med kæresten Julie, som han havde mødt i Kina, eller om han skal begynde at date Rachel. Chandler kommer med det geniale forslag, at han kan lave en pros and cons-liste for både Rachel og Julie. Desværre viser det sig, at det ikke var verdens mest geniale idé, da Rachel finder listen og bliver rigtig ked af det. 

5. The One with the Prom Video (Sæson 2, episode 14)

33,6 millioner mennesker så med, da denne episode af Friends fra sæson 2 rullede over skærmen. I episoden sidder de seks venner og ser en video fra 80'erne, hvor Ross, Rachel og Monica gør sig klar til deres prom. Videoen viser, hvordan Ross forsøgte at redde aftenen, da Rachels date ikke dukker op. Da Rachel ser videoen, giver hun Ross et lidenskabeligt kys - og Phoebe får ret i sin teori om, at Ross er Rachels hummer.

4. The One Where No One Proposes (Sæson 9, episode 1)

Den ottende sæson var meget travl for Rachel - hun blev gravid og blev næsten friet til af både Ross og Joey. Derfor var der også hele 34 millioner seere, der tunede ind på den første episode af sæson 9. Joey indrømmer, at han har haft et godt øje til Rachel igennem sæson 8, men at han rent faktisk ikke friede til hende, som det lignede i den sidste episode af forrige sæson.

LÆS OGSÅ: Få Friends-looket med det her nye makeup-merchandise

3. The One Where Rachel has a Baby” (Sæson 8, episode 23 og 24)

Men når det kommer til de mest sete Friends-afsnit, må den første episode af sæson 9 se sig slået af sæson 8's finaleepisode, hvor Rachel fødte baby Emma. Afsnittet var en todelt episode, hvor hele 35 millioner så med. Sæsonen blev da også sendt det samme år, hvor den ikoniske serie endelig vandt en Emmy for mest enestående komedieserie - og det har måske lokket lidt flere seere til? 

2. The Last One (Sæson 10, episode 17 og 18)

Man skulle tro, at det allersidste afsnit af favoritserien var den mest sete af alle - men faktisk ligger den kun på en andenplads. Hele 52,9 millioner så med, da Monica og Chandler endelig blev forældre, og Rachel stod af flyet, inden det lettede mod Paris. Den sidste scene, hvor vennerne tager på Central Perk for at få deres sidste kop kaffe, kan stadig bringe en enkelt tåre frem på de fleste Friends-fans' kinder. 

1. The One After the Super Bowl (Sæson 2, episode 12 og 13)

Sæson 2 var uden tvivl den sæson, som blev set af flest - og specielt den todelte episode, som blev vist lige efter superbowl i 1996, var utrolig populær. Taget de fede gæstestjerner i betragtning, kommer det ikke som nogen overraskelse... Hele 52,9 millioner så nemlig med, da Chandler var på date med Julia Roberts, Joey blev stalket af Brooke Shields, og Rachel og Monica ødelægger hinandens taske og trøje på grund af skuespilleren Jean Claude Van Damme.

Læs mere om: