TALK OF TOWN

Se Jennifer Lopez’ vilde rødløber-look til People's Choice Awards

Der er slet ingen tvivl om, at ’Jenny from the Block’-sangerinden vandt prisen som den bedst klædte kvinde ved dette års store prisuddelingsshow, men det var nu ikke den eneste pris, hun kom hjem med.

Jennifer Lopez er kendt for at gøre sig stilfuldt bemærket på den røde løber, og hendes entré til dette års People's Choice Awards var bestemt ingen undtagelse. 

Søndag d. 15. november 2020 blev der afholdt People's Choice Awards og stilikonet Jennifer Lopez indtog igen i år den røde løber som en af de bedst klædte til aftenens prisuddelingsshow. 

Den 51-årige skuespiller, sangerinde og danser var i aftenens anledning iført en voluminøs, kort, rød kjole fra Christian Sirianos SS21-kollektion, et par sandaler fra Gianvito Rossi, en rød clutch, og så fuldendte hun looket med en knaldrød læbestift og en Ariana Grande-inspireret høj hestehale. 

Se hendes enestående look nedenfor. 

LÆS OGSÅ: Verdensstjernen fra the Bronx - se Jennifer Lopezs stiludvikling

Multitalentet, J.Lo, har i mere end to årtier beriget os med ikoniske og helt uforglemmelige optrædener både indenfor musikkens, dansens og filmens verden.

Til dette års People's Choice Awards blev hun belønnet med titlen som 'People's Icon' for den popkultur, hun har leveret til os gennem sin lange karriere, og det var en meget berørt Jennifer Lopez, der modtog den fine pris. 

Følelserne kom især uden på tøjet, da Renée Zellweger, Nicole Kidman og J.Los to tvillinger, Max og Emme, leverede de sødeste lykønskninger til popikonet i forbindelse med prisoverrækkelsen. 

LÆS OGSÅ: Giuseppe Zanotti laver sko med Jennifer Lopez

I Lopez’ takketale reflekterede hun over sin karriere og de udfordringer, hun har mødt som latinamerikansk kvinde. I talen nævnte hun, at hendes vigtigste mål for succes er at inspirere alle kvinder, uanset alder og hudfarve, til stå ved hvem, de er. 

Du kan se hele hendes rørende takketale nedenfor. 

Der er slet ingen tvivl om, at Jennifer Lopez bliver ved med at inspirerer os med sin musik, dans og film, men sandelig også i forhold til mode - hun er og forbliver et evigt stilikon.