TALK OF TOWN

Se listen: Her er de mest sørgelige Netflix-dødsfald

Netflix-fans har talt: Her er listen over de mest chokerende og sørgeligste film og tv-dødsfald på streamingtjenesten.

Netflix er især kendt for at lave dragende fortællinger med både chokerende og sørgeligt dødsfald. 

Netflix’ spændingsfyldte historier og brede persongallerier gør, at vi hurtigt bliver investeret i karaktererne fra vores yndlingsserier. Derfor gør det ekstra ondt, når vores yndlingskarakter må lade skæbnen gå sin gang, og vi må indrømme, at vi flere gange har sørget måske lidt for længe over en karakters hjerteskærende død

LÆS OGSÅ: 5 tv-serier og film, du skal se i november 

I en undersøgelse blandt mere end 3.000 Netflix-fans fra hele verden, har online markedspladsen Onbuy.com fundet de 10 sørgeligst Netflix-dødsfald.

De sørgeligste Netflix-dødsfald

Undersøgelsen viser, at den sørgeligste Netflix-død går til Poussey Washington fra serien ’Orange Is the New Black.’ Det er helt tydeligt, at Poussey Washington, med hendes intellekt og åbne personlighed, er en favoritkarakter blandt Netflix-fans. I fjerde sæson bliver Poussey, under en fredelig demonstration, kvalt af politibetjenten Baxter Bayley. Det efterlod fans sønderknuste, og har altså indtaget førstepladsen over det mest sørgelige dødsfald på Netflix.

På en andenplads finder man Hannah Bakers død fra serien ’Thirteen Reasons Why’. Den populære, amerikanske dramaserie vandt manges hjerter, da den rullede over Netflix i 2017. Serien følger mobbeofferet, Hannah Baker, hvis selvmord er omdrejningspunktet for hele serien. Gennem seriens fire sæsoner kommer vi helt tæt på Hannah Baker, og det er også grunden til, at Netflix-fans har vurderet Hannah Bakers død i sæson fire som den næst sørgeligste – selvom man ved, at den tragiske begivenhed kommer til at finde sted. 

LÆS OGSÅ: 15 fejl i film og tv-serier, der ikke er til at overse

På en tæt tredjeplads kommer Nairobis død fra serien ’La Casa de Papel’, som også er kendt under den danske titel ’Papirhuset’. I fjerde sæson bliver den højtelskede hovedkarakter Nairobi dræbt af skud i hovedet. Nairobis død har efterladt fans af den spanske dramaserie i stor sorg – og meget tyder på, at de stadig sørger over tabet af yndlingskarakteren. 

Se listen over de 10 mest sørgelige dødsfald

1. Poussey Washington fra Netflix-serien ‘Orange Is the New Black’

2. Hannah Baker fra Netflix-serien ‘Thirteen Reasons Why’

3. Nairobi fra Netflix-serien ’La Casa de Papel’ 

4. Barbara Holland fra Netflix-serien ’Stranger Things’

5. Phinneus Pogo fra Netflix-serien ‘The Umbrella Academy’

6. Renfri fra Netflix-serien ‘The Witcher’

7. River Barkley fra Netflix-serien ‘The Politician’

8. Huck Finnigan fra Netflix-serien ’Ratched’

9. Cottonmouth fra Netflix-serien ‘Luke Cage’

10. Hope Shlottman fra Netflix-serien ‘Jessica Jones’

 
Læs mere om: