TALK OF TOWN

Skrappe kinesiske indrejseregler skaber kaos for Victoria’s Secret

Det årlige Victoria’s Secret show løber af stablen i Shanghai i aften, men flere af showets store profiler er rendt ind i problemer med Kinas indrejseregler.

Der er altid meget hype omkring et Victoria’s Secret show, men i år er det mere end modellerne, optrædenerne og det storslåede sceneshow, som folk snakker om. Flere af showets modeller – og en af de optrædende – er nemlig blevet nægtet adgang til Kina.

Adriana Lima, som er en af brandets såkaldte ’engle’ skal ikke med til showet. Hendes visum er ikke blevet godkendt på grund af ”diplomatiske uoverensstemmelser”. De russiske og ukrainske modeller Julia Belyakova, Kate Grigorieva, Dasha Khlystun og Irina Sharipova har også måtte melde fra på grund af problemer med deres visum.

En af de mere opsigtsvækkende aflysninger er it-pigen Gigi Hadid, som for få dage siden meddelte, at hun ikke skulle på catwalken i Shanghai alligevel. Det har fået gang i rygtemøllen, og på Twitter spekuleres der i, om Gigis manglende indrejseret skyldes en omdiskuteret Snapchat-video fra sidste år, hvor supermodellen laver skrå øjne på sig selv for at imitere en Buddha-figur. Videoen blev dengang opfattet af mange som racistisk.

LÆS OGSÅ: De største danske modeller nogensinde

Musikken til showet bliver også anderledes end planlagt. Pladeaktuelle Katy Perry skulle have optrådt, men er i sidste øjeblik blevet udskiftet med teenageidolet Harry Styles, da sangerinden heller ikke har fået lov til at rejse ind i Kina. Det skulle eftersigende skyldes en pro-Taiwan optræden til en koncert for nogle år siden.

Showet bliver afholdt og filmet i Shanghai i dag og sendt i fjernsynet sidst på måneden. På catwalken kommer man blandt til at opleve danske Josephine Skriver.

UPDATE: Adriana Limas visum gik i orden inden showet, og hun gjorde de andre engle selskab på catwalken i Shanghai.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: