TALK OF TOWN

Snart kan du se prins Nikolai på forsiden af anerkendt modemagasin

Den 21-årige prins Nikolai har endnu engang toppet sin modelkarriere, og denne gang er det fordi, at han har scoret et forsidejob for et anerkendt internationalt modemagasin.

Der er ingen tvivl om, at den danske prins Nikolai efterhånden er en verdenskendt mand trods sin unge alder. 

For udover at have den royale titel som prins har han også markeret sig gevaldigt på den internationale modescene, da han siden 2018 har været model for store mærker, som bl.a. Burberry og Dior. 

NYT MODELJOB PÅ CV'ET

Netop prins Nikolais indtræden på den internationale modescene og hans succes som model er særligt noget, som flere udenlandske medier har fået øjnene op for. Han kan nemlig både skrive jobs for den britiske og den ukrainske udgave af modemagasinet Vogue på sit CV. 

Det er dog ikke de eneste store magasiner, der kan pryde prinsens CV. For prins Nikolai har nemlig fået tilbudt endnu et modeljob, og denne gang er det som forsidemodel på den tjekkoslovakiske udgave af Vogue. 

LÆS OGSÅ: Se Jennifer Lopez' vilde rød løber-look til Peoples Choice Awards

Nyheden blev afsløret af prins Nikolais modelbureau, Scoop Models, i et opslag på Instagram, hvor de delte et billede af den nye Vouge-forside, som har teksten 'Follow your heart'. 

BAG STÅR ANERKENDT FOTOGRAF

På forsiden af den tjekkoslovakiske udgave af Vogue ses Nikolai iført et cool, cowboylignende outfit, som består af et par læderbukser, en frakke og et tørklæde, og for at toppe looket holder han desuden en kraftig lædersadel i sin hånd. Billedet er blevet taget af den anerkendte fotograf Marco van Rijt, som tidligere har fotograferet prinsen og en lang liste af andre store modeller.