TALK OF TOWN

’A Star is Born’ bliver genudgivet – med tidligere uhørt sang

’A Star is Born’ ryster stadig overraskelser og store øjeblikke ud af ærmet. Se klippet med den tidligere uhørte sang her.

De amerikanske fans af ’A Star is Born’ fik i februar mulighed for at se en længere version af hit-filmen i biograferne. Og nu bekræfter Warner Brothers, at den udvidede version også får premiere i udvalgte biografer i Danmark. Sæt kryds i kalenderen til en biograftur d. 21. marts.

LÆS OGSÅ: Se Lady Gagas stiludvikling her

Den udvidede udgave af filmen har 12 ekstra minutter med mere musik og kemi mellem Lady Gaga og Bradley Cooper. Se klippet med den nye sang ’Clover’ i bunden af artiklen.

Ud over den helt nye sang (som ikke engang findes på filmens soundtrack) rummer de 12 minutter også en a capella version af ’Shallow’ og længere klip af ’Black Eyes’ og ’Alibi’. Fans kan derudover glæde sig til at se Lady Gagas rolle Ally optræde med ’Is That Alright?’ til brylluppet.

Selv om ’A Star is Born’ kun fik en enkelt Oscar-statuette – den meget velfortjente ’Bedste sang’ – med hjem, har filmen bevist sit værd som en publikumsfavorit, der i også i den grad har cementeret Lady Gagas stjernestatus på det store lærred.

LÆS OGSÅ: Lady Gaga og Bradley Cooper stjal Oscar-showet

Se klippet med Bradley Cooper og Lady Gaga, der synger 'Clover' her:

Læs mere om: