TALK OF TOWN

Tivoli åbner snart en helt ny og uhyggelig forlystelse

Tivoli har skruet ekstra op for uhyggen med deres splinternye forlystelse, og den er ikke for sarte sjæle. Læs om den 'uhyggelige' nyhed lige her.

Elsker du gys? Så kan du godt begynde at glæde dig. Tivoli skruer nemlig ekstra op for uhyggen til sommer 2021, hvor de slår dørene op for deres splinternye og ikke mindst skræmmende forlystelse.

Den nye forlystelse går under navnet ’Villa Vendetta’ og bliver intet mindre end Danmarks største, permanente scaryhouse, der hidtil er set. Konceptet har Tivoli udviklet i samarbejde med Dystopia Entertainment, og de glæder sig til at invitere dig indenfor til en helt unik oplevelse.

- Vi har i mange år ønsket at få et permanent scaryhouse med skuespillere i Tivoli. Her skaber vi en uhyggelig oplevelse, men også noget som bringer smilet frem på læberne. Vi ser frem til at åbne og få lov til at skræmme gæsterne med en unik oplevelse, hvor vi har allieret os med kendte skræmmespecialister, fortæller Kasper Schumacher, der er Havedirektør i Tivoli.

Her kan du se Tivolis introvideo til 'Villa Vendetta', som de har postet på Instagram:

Læs også: Et splinternyt Ikea åbner i hjertet af København

Et eventyr uden lige

’Villa Vendetta’ er bygget i H.C. Andersen Slottets mørke kælder, og her træder du ind i en helt særlig fortælling. I kælderens lange gange bor en familie, der efter mange års arbejde i Tivoli er blevet glemt. Årtiers glemsel har gjort dem bitre og forvandlet dem til galninge, som er ude på en blodtørstig hævn.

Er du modig nok til at træde ned i familiens hjem, kan vi godt love dig for, at dit værste mareridt venter. Du vil nemlig blive ført gennem en 150 meter lang scary -vandring i snørklede gange, hvor professionelle skuespillere står klar til at skræmme dig fra vid og sans. 

’Villa Vendetta’ åbner til sommer, hvor du kan prøve forlystelsen hver dag fra kl. 17:00 helt frem til, at forlystelsesparken lukker.

Tør du prøve den nye forlystelse?

Læs også: 20 festivaler, du kan deltage i til sommer

 
Læs mere om: