Foto: PR
TALK OF TOWN

TommyXGigi - Tommy Hilfiger indtog Venice Beach med Gigi

Tommy Hilfiger tog endnu engang ’See now buy now’ konceptet til et nyt niveau, da de i går, amerikansk tid, fremviste Spring'17-kollektionen, TommyXGigi, som blev sat til salg direkte efter showet.

I går, amerikansk tid, blev Tommy Hilfigers nye Spring'17-kollektion, TommyXGigi Spring’17, lanceret. Kollektionen er udviklet og designet i samarbejde med den amerikanske supermodel og it-girl, Gigi Hadid.

Gigi Hadid har før været co-designer for Tommy Hilfiger. Nemlig i forbindelse med efterårskollektionen, TommyXGigi Fall’16, som blev fremvist på runwayshowet, TommyNow, under Newyorks modeuge.

Modsat, den danske modeuge, hvor AW17-kollektionerne fremvises i foråret og først sættes til salg i efteråret, differentierer Tommy Hilfiger sig ved at fremvise en forårskollektionen, som sættes til salg lige efter showet. Også kendt som konceptet - 'See now, buy now'.

LÆS OGSÅ: Sneak peak | Se de nye forårslooks fra Tommy Hilfiger x Gigi

Den nye Spring'17-kollektion blev fremvist på modeshowet, TommyLand, som blev afholdt på den ikoniske strand på den californiske kyst – Venice Beach. Tommy Hilfiger havde kreeret et ultimativt californisk univers - en Fashion Festival fyldt med californisk inspireret musik, kunst og kreativitet.

Psssst... Du kan se live-optagelser af hele showet HER

Kollektionen hylder solskinsstaten Californiens afslappede livsstil med blandt andet badges, patches, rugbystriber, denim og afslappede silhuetter. Brandets signaturfarver er naturligvis fastholdt gennem hele kollektionen – og visualiserer Hilfigers DNA.

Gigis unikke vinkel på moderne stil fusioneret med Hilfigers signatur og klassiske amerikanske cool sætter rammerne for en kollektion af stilfulde klassiker med en legesyg amerikansk kækhed.

Tommy Hilfiger har efter showet annonceret at samarbejdet forsætter og at den amerikanske supermodel forsætter som global ambassadør for Tommy Hilfiger womenswear.

Shop hele kollektionen TommyXGigi' Spring'17 online HER

I galleriet kan du se 19 udvalgte styles, som du kan få fingrene i allerede nu:

TommyXGigi - Spring'17-kollektionen

LÆS OGSÅ: Tommy Hilfiger offentliggør international topmodel som brand-ambassadør