TALK OF TOWN

Victoria Beckham har 14 forskellige forlovelsesringe - se de flotteste her

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at fodboldspilleren David Beckham og den forhenværende Spice Girl Victoria Beckham lever et helt ekstravagant liv. Men udover at parret har dyre biler stående i garagen og bor i et kæmpe luksus-palæ, er noget af det mest overdådige, de ejer, Victorias 14 (!) forlovelsesringe.

Ja, du læste rigtigt. Victoria Beckham er den heldige ejer af 14 forlovelsesringe! 

Den internationale modedesigner og tidligere Spice Girl-sangerinde har nemlig ikke kun vundet i lotteriet hvad angår en flot fodboldstjerne, for hun har nemlig også vundet i smykkesamlingen.

14 FORLOVELSESRINGE I SMYKKESAMLINGEN

Det er 21 år siden, at fodboldgeniet David Beckham giftede sig med den succesfulde Victoria Beckham, og i årenes løb har hun udvidet sin smykkesamling noget så gevaldigt. I løbet af parrets ægteskab har fodboldfruen nemlig fået - hold nu fast - intet mindre end 14 forlovelsesringe i gave af hr. Beckham, og her snakker vi altså de helt store og overdådige ringe med glitrende ædelsten. 

Men hvorfor også nøjes med en forlovelsesring, når man kan få 14? 

 

FRA RUBINER TIL SMARAGDER 

Victorias kostbare samling af forlovelsesringe rummer alt fra store, smukke diamanter, rubiner og safirer til ædelsten som smaragder og månesten og formodes at have en værdi på ca. 74 millioner kroner. Man kan altså sige, at Victoria efterhånden har en del at vælge imellem og næsten må have en forlovelsesring til ethvert outfit. 

LÆS OGSÅ: Beckham-parret overrasker med ny hobby 

Psst! David og Victoria Beckhams søn Brooklyn Beckham har netop friet til sin kommende kone Nicola Peltz. Så måske er det snart hende, som der har den dyreste samling af forlovelsesringe. Beckhams kommende kone Nicola kommer nemlig fra en meget velhavende familie - som rent faktisk er god for rundt regnet 110 milliarder kroner.

Er du også nysgerrig på nogle af fru Beckhams vildeste forlovelsesringe? Så læs med i nedenstående galleri, hvor vi har samlet de flotteste forlovelsesringe.  

Se Victoria Beckhams vilde samling af forlovelsesringe

Se Victoria Beckhams forlovelsesringe

Læs mere om: