TALK OF TOWN

VOGUE | Kate Moss poserer med datter

13-årige Lila Grace er den seneste model-datter, som er på vej ind i rampelyset – sammen med mor.

Der er gået mode i at bruge mødre og døtre i reklamekampagner og på magasinforsider. For et par måneder siden var det Cindy Crawford og hendes datter Kaia, der prydede forsiden af fransk Vogue, og denne måned går italiensk Vogue sine franske kolleger i bedene og sender et blad med to generationer Moss på gaden.

Foto: Instagram: @Vogueitalia

LÆS OGSÅ: Torsdags-10'er | Beyoncé 

Kate Moss og hendes 13-årige datter, Lila Grace, er blikfang på den meget stilfulde forside, holdt i sort-hvid og skudt af den berømte fotograf Mario Sorrenti.

De to Moss’er medvirker også i en modeserie inde i bladet – temaet er ’familie’, og den smukke mor-datter-duo er iklædt blandt andet Versace på billederne.

Artiklen forsætter under billedet. 

Foto: AOP

Selv om hun kun lige er blevet teenager, er det ikke første gang, Lila Grace er i Vogue. Da hendes model-mor blev gift med rockmusikeren Jamie Hince i 2011, var hun brudepige, og billederne fra det storstilede bryllup blev siden vist i magasinet.

Se blandt andet Jerry Hall og Georgia May, Renée Toft Simonsen og Ulrikke samt Cindy Crawford og Kaia posere sammen i galleriet.

Mor og datter forsider

LÆS OGSÅ: KVINDER MED STIL | Lisbeth Sinnerup