TALK OF TOWN

Zendaya tager karrieren til nye højder i ny lidenskabelig og følsom sort/hvid-film

Zendaya spiller overfor John David Washington i Netflix’ nye romantiske film 'Malcolm & Marie'. Aldersforskellen mellem de to skuespillere kritiseres, men ifølge Zendaya er der ingen grund til bekymring.

Den amerikanske skuespiller og sanger Zendaya (24) startede sin karriere på Disney Channel i 2010. I dag er hun en voksen kvinde, der forsøger at slå igennem som superstjerne på det store lærred. Hun er lige nu aktuel i HBO-serien 'Euphoria' og i filmen 'Malcolm & Marie', hvor hun spiller overfor den 12 år ældre skuespiller John David Washington (36). 

LÆS OGSÅ: Zendaya - Fra Disney-prinsesse til stilikon og superstjerne.

En intens historie om kærlighed

Zendaya og John David Washington spiller hovedkaraktererne i Netflix' nye emotionelle og romantiske sort/hvid-film, 'Malcolm & Marie', instrueret og skrevet af Sam Levinson, der er mest kendt for sit arbejde med HBO-serien 'Euphoria', som Zendaya også medvirker i. 

Filmen portrætterer hovedkarakterne Malcolm og Marie, et ungt Hollywood-par, hvis forhold bliver sat på prøve, da de en sen aften kommer hjem fra gallapremieren på Malcolms nyeste film. De bliver oppe for at vente på avisernes anmeldelser, men aftenen udvikler sig i en anden retning end forventet: til en udforskning af deres forhold og de hemmeligheder de hver især skjuler for hinanden.

Foto: Netflix

Parret skifter mellem vrede og intens kærlighed i deres lange diskussioner, hvor dynamikken mellem Zendaya og John David Washington gør filmen virkelighedsnær og følelsesmæssig. Mange par kan muligvis nikke genkendende til lignendende diskussioner og emner, hvilket også gør 'Malcolm & Marie' nutidig, især på baggrund af filmens produktion, der foregik et fjerntliggende sted med et lille produktionshold under COVID-19-nedlukningen.

Filmens cast bærer samtidig præg af nedlukningens konsekvenser, men giver både Zendaya og John David Washington mulighed for at tage deres karrierer til nye højder, da filmen kræver stærke og emotionelle perfomances fra skuespillerne. Deres perfomances er dog mest beundringsværdige i de mange lidenskabssekvenser, hvor særligt Zendayas troværdighed, grundet hendes tidligere karriere hos Disney, bliver kritiseret.

’Jeg er voksen’

Efter traileren til filmen blev udgivet af Netflix i starten af januar, begyndte flere brugere på de sociale medier at udvise en vis bekymring for aldersforskellen mellem de to skuespillere. Zendaya afviser dog al anledning til bekymring:

 – Folk glemmer ofte, hvilket er forståeligt, fordi jeg har spillet teenageroller siden jeg var 16 år, at jeg i dag er en voksen kvinde, forklarer hun til People.

Hun tilføjer, at selvom hun startede sin karriere hos Disney, håber hun at hendes rolle i HBO-serien 'Euphoria', som hun vandt en Emmy for, samt rollen som Marie kan vise publikum, at hun også kan håndtere mere modent materiale.

LÆS OGSÅ:  Zendaya – hold øje med Hollywoods nye superstjerne

Foto: Netflix

Zendaya bakkes op af sin kollega og medspiller John David Washington, der ikke var bekymret for aldersforskellen:

- Jeg var ikke bekymret, fordi hun ér en kvinde. Publikum kommer til at se, hvor meget kvinde hun er i filmen. Hun har også langt mere erfaring, end jeg har i branchen. Jeg har kun været i branchen i 7 år, hun har været her, siden hun var barn. 

Washington tilføjer, at han samtidig er meget begejsret over, hvor moden Zendaya er og fremstår i rollen som Marie. Ifølge ham er der på ingen måde grund til bekymring om aldersforskellen mellem de to kollegaer, for hun er jo en voksen kvinde. 

Zendaya viser altså et helt nyt niveau af følelser og modenhed i en rolle, som hendes fans ikke har set hende portrættere før, og gør på den måde op med publikums tvivl om hende som ”voksen-skuespiller”. 

'Malcolm & Marie' har premiere på Netflix fredag den 5. februar.

Se traileren til filmen herunder:

Læs mere om: