LIVSSTIL

Vil du give en personlig julegave?

En personlig julegave er en, du har lagt flere tanker i. Det er en julegave, der viser, at du kender modtageren rigtig godt og ved præcis, hvordan du vækker glæde hos ham eller hende. Her er inspiration til den personlige julegave.

En julegave, hvor der ligger tanke, kærlighed og eftertænksomhed bag er altid lidt bedre end én, hvor der ikke gør. Men det er også de sværeste gaver at finde.

Det handler i høj grad om at komme i tanke om en særlig forbindelse mellem modtageren og gaven, noget personen har ønsket sig længe, noget der referere til en særlig begivenhed, tid eller en oplevelse, du har delt med modtageren. Eller skabe nye oplevelser!

Brodering og indgravering er også en fin og mere simpel måde at give personlige gaver på, og samtidig en meget fin måde, og en måde hvorpå gaven får ekstra værdi.

Når det kommer til de personlige gaver, er det kun fantasien, der sætter grænser. I bund og grund kan det være en tegning eller noget andet du selv har lavet. Hvis forbindelsen er stærk nok, er det jo tanken der tæller. Mangler du endnu mere inspiration til julegaveindkøbene? Vi har samlet de ultimative julegaver til hende HER og de bedste julegaver til ham HER.

LÆS OGSÅ: Sådan undgår du julestress

De bedste ideer til en personlig julegave

Den personlige julegave til din søster

Giv din søster et smukt smykke i julegave. Flere steder kan du få smykker indgraveret med et bogstav eller måske en dato, der betyder noget særligt for jer. Se også flere smukke smykker, du kan give i julegave, HER.

Halskæde, Line & Jo, 1.500 kr.

Den personlige julegave til din mand eller kæreste

Ens partner bliver ofte glad for en dejlig oplevelse, man kan have sammen som par. I de kolde vintermåneder er der ikke noget, som et spaophold, der kan sætte lidt kulør på en travl hverdag. Invitér din mand eller kæreste på en spaweekend, hvor I bare skal koble af og nyde hinandens selskab i bløde badekåber.

Spaophold.

Den personlige julegave til din mor

Smykker og ure er gode gaver til dem, du holder allermest af. Et ur går man med hver eneste dag, så hvis du giver din mor et ur i julegave, vil hun tænke på dig, hver gang hun tjekker tiden. Gør den til en endnu mere personlig julegave ved at indgravere en sød hilsen bag på skiven.

Ur, Georg Jensen, 13.000 kr.

Den personlige julegave til din far

Du tænker måske, at en bog er en upersonlig gave. Men en god bog i julegave er den perfekte mulighed for at demonstrere, at man kender sin fars smag. Er han til en god krimi? Eller vil han elske at dykke ned i en biografi om sit idol? Hvis du er ekstra skarp, har du støvet hans yndlingsbog fra hans ungdom op i et antikvariat.

'Kastanjemanden' af Søren Sveistrup, 200 kr.

Den personlige julegave til din svigermor

Materielle ting til svigerfamilien kan være svære at finde på. Derfor er en oplevelse ideel at give. Giv din svigermor billetter til en teaterforestilling i julegave. Så kan du selv bestemme, om hun skal tage en veninde med, eller om det er en oplevelse, som I to skal have sammen.

Billetter til teateret.

Den personlige julegave til din svigerfar

Oplevelsesgaver til svigerfar kommer med garanti til at vække glæde. Kend hans interesser, og brug det, når du skal vælge hans gave. Måske er en tur på Sporvejsmuseet eller en cognacsmagning en oplagt gave.

Cognacsmagning.

Den personlige julegave til din bror

De lidt nørdede julegaver er den perfekte måde at anerkende din brors interesser på. For gourmanden kan det være en idé at støve hans yndlingsvin op, eller måske at giver ham noget indgraveret udstyr til køkkenet.

Grillkuffert med indgravering, 515 kr.

Den personlige julegave til din veninde

Når din veninde skal have en personlig julegave, skal det klart være en oplevelse, I kan have sammen. Er hun et rigtig madøre? Så invitér hende ud at spise. Trænger hun til selvforkælelse? Så giv hende en spatur i julegave. Trænger I til en god bytur? Så skal hun have et par koncertbilletter med efterfølgende drinks.

Koncertbilletter.

Den personlige julegave til din kollega

Er du på julegave med din kollega? Så er det en god idé at overraske med en lille personlig gave. Et fint kaffekrus er perfekt til hendes skrivebord, og så kan hun glæde sig over at have helt sit eget.

Kop med bogstav, Design Letters AJ, 149 kr.

De personlige julegave til dine bedsteforældre

Forkæl dine bedsteforældre med en kurv med lækkerier. Overlevér den personligt ved at overraske dem med et lille julevisit. Så bliver de endnu mere glade.

Gavekurv.