WEEKEND

10 kendte, du ikke vidste havde en tvilling

Mary-Kate og Ashley Olsen er uden tvivl verdens mest kendte tvillingepar - men de er altså ikke de eneste kendisser, som deler deres fødselsdag med én helt speciel søster eller bror. IN har samlet 10 kendte, som du ikke vidste havde en tvilling.

TVILLINGEFACINATION

Lad os være ærlige... Der er altså et eller andet facinerende ved tvillinger. 

Udover at dele fødselsdag og at have fulgt hinanden på lige fod i deres opvækst, så har de (ofte) også et helt specielt søskendebånd og en form for sjette sans, der gør, at de kommunikerer med hinanden på måder, vi andre ikke forstår.

VERDENS MEST KENDTE TVILLINGER

Mary-Kate og Ashley Olsen er verdens mest kendte tvillinger - og der er vist ingen tvivl om, at en del af deres succes kommer af tvillingefacinationen. 

De begyndte deres skuespillerkarriere meget tidligt, hvor de sammen delte en rolle, der forløb sig over otte år. 

Men ikke lang tid efter begyndte de at optræde side om side, og mens de selvfølgelig var kendt for deres skuespil, så blev de også hurtigt kendt for at være Olsen-tvillingerne.

LÆS OGSÅ: 40 kendisser, der ligner hinanden på en prik

De er et af de få tvillingepar, hvor begge parter har indtaget Hollywood-scenen.

Men de er langt fra de eneste Hollywood-stjerner, som deler deres fødselsdag med én helt speciel søster eller bror.

Herunder har IN samlet 10 kendisser, som har en tvilling - og der er med sikkerhed nogle i blandt, som vil overraske dig. 

10 KENDISSER, DU IKKE VIDSTE HAVDE EN TVILLING

Michael og Ashton Kutcher

Du genkender med sikkerhed Ashton Kutcher, som har været med i adskillige af 00'ernes rom-coms. Men vidste du, at han har en tvilling? Ifølge Ashton er deres forhold noget helt specielt, han ser nemlig ikke bare Michael som sin bror, men også "som min bedsteven". Michael Kutcher havde en hård barndom, da han blev diagnosticeret med spastisk lammelse og måtte gennemgå en hjertetransplantation som 13-årig. I dag bruger han sine oplevelser i sit arbejde som motiverende taler for børn og unge med handicap.

Vin Diesel og Paul Vincent

Fast and the Furious-skuespilleren har også en tveægget tvilling - og faktisk er Vin Diesel ikke den eneste af de to brødre, som begår sig inden for filmverden. Hans tvillingebror Paul Vincent er nemlig filminstruktør - og så har han endda været med på noget af produktionen til Fast and the Furious-serien som lydinstruktør. Den største forskel på de to tvillingebrødre er, at Paul i modsætning til Vin Diesel har masser af hår - både på hovedet og i ansigtet.

LÆS OGSÅ: 8 stjerner, der spillede en rolle, som slet ikke passede til deres alder

Rami og Sami Malek

Måske kender du skuespilleren Rami Malek fra Bohemian Rhapsody eller Nat på museet-filmene? Han har en enægget tvilling, der ligner ham på en prik - ja, selv deres navne er nærmest identiske - han hedder nemlig Sami Malek. 
Psst... Du kan også se Rami Malek i den nye James Bond-film, som udkommer i 2021.

Joy og Eva Green

Den franske skuespillerinde Eva Green mestrer rollen som femme fatale i mange forskellige film - heriblandt Bond-filmen Casino Royale, hvor hun selvfølgelig er en af agent 007’s mange Bond-babes. Eva har en to minutter yngre tvillingesøster Joy Green - og de to søstre er, ifølge Eva selv, meget forskellige. 

Laverne Cox og M Lamar

I episoden 'Lesbian Request Denied' i serien Orange Is the New Black ser vi Laverne Coxs karakter, Sophia (der ligesom hende selv er transkønnet), inden hun gennemgik sin kønskorrigerende operationer. Man skulle tro, at det var Laverne selv, der ved hjælp af makeup og kostume, spillede rollen som Sophia før hendes kønsoperationer- men faktisk bliver denne rolle spillet af Laverne Coxs enæggede tvillingbror M Lamar. Smart!

LÆS OGSÅ: 10 medstjerner, der hadede hinanden i virkeligheden

Patricia og Gisele Bündchen

Den brasilianske supermodel Gisele Bündchen har en tvillingesøster - og der er ingen tvivl om, at de gode gener ligger til familien. Faktisk startede de to søstre med at tage modeltimer sammen, da de var yngre. Det var dog kun Gisele, der fik nok succes til at kunne gå fuldtid som model - men det blev med tvillingesøsteren som manager ved hendes side. Gisele taler sjældent om sin tvillingesøster, men de er efter sigende meget tætte. 

Hunter og Scarlett Johansson

Scarlett Johansson har altid set op til sin tvillingebror - både bogstaveligt og metaforisk. Hunter Johansson er nemlig hele 30,5 cm højere end Scarlett - og så arbejder han indenfor politik, hvor han blandt andet har været med til at lave Præsident Obamas valgkampagne i 2008. Derudover er han founder af et firma, der hjælper nogle af de nødbehandlere, som er de første på stedet efter naturkatastrofer. Der er ikke noget at sige til, at Scarlett er stolt af sin bror.

Leslie og Linda Hamilton

Terminator-stjernen Linda Hamilton har en enægget tvilling Leslie Hamilton, der i Terminator-filmene optrådte som Lindas stand-in. Faktisk spiller de begge med i en scene, hvor T-1000 imiterer Lindas rolle (Sarah). Det var altså ikke Linda, der spillede begge roller - men derimod søsteren Leslie, der spiller rollen som den forklædte T-1000. Desværre gik Leslie af usikre årsager bort i juli 2020.

Elvis Presley

Elvis var engægget tvilling - men desværre blev hans bror dødsfødt, og derfor voksede Elvis op uden sin tvillingebror.

LÆS OGSÅ: 12 kendte, du ikke vidste var adopterede

Jenna Bush Hager og Barbara Pierce Bush

Jenna og Barbara Bush er (tvillinge)døtre af USA's 43. præsident George W. Bush. Jenna er bedst kendt som amerikansk tv-personlighed, der blandt andet laver tv på NBC's morgenprogram Today - mens Barbara er bedst kendt som aktivist. De to søstre er tveæggede tvillinger og ligner derfor ikke hinanden på en prik - men man kan godt se, de er søstre.

Læs mere om: