WEEKEND

10 podcasts, der opdaterer dig på alt inden for mode

Elsker du mode? Og elsker du at lytte til podcasts? Så har vi gode nyheder. IN guider dig her til 10 podcasts, der forener modebranchen og din favoritunderholdning.

Podcasts er en underholdningform, som vi elsker. Den er en gængs kilde til både viden og underholdning, og der er efterhånden så mange forskellige på markedet, at det kan være lidt svært at jonglere rundt i. Derfor giver IN dig her en oversigt over nogle af vores yndlingspodcasts.

Her på redaktionen lytter vi nemlig til masser af podcasts om alt mellem himmel og jord, og vi elsker at inspirere hinanden til nye. Der er nemlig altid plads til en spændende podcast. Vi lytter, når vi pendler, cykler, kører bil, gør rent, vasker op og så videre…

 

Der findes et hav af gode podcasts på markedet, men særligt en genre bliver vi sent trætte af: Modepodsts.Hvis du også vil blive opdateret på din passion inde for mode, så læs med her, hvor vi guider til 10 podcasts til modeelskeren.

Læs også: De 10 bedste podcasts fra år 2020

Her er nemlig lidt for enhver. Er du mon til stylingtips og vil have råd og vejledning i forhold til, hvordan du bliver ægte smart? Vil du høre respekterede modepersonligheders holdninger til de nyeste kollektioner? Eller vil du gerne opdateres på modebranchens insider-viden i form af vækst og fremgang? Så er der godt nyt! Vores guide indeholder nemlig det hele og alt midt i mellem. 

 

I galleriet herunder har vi samlet 10 podcats til modeelskeren. 

10 modepodcast