WEEKEND

2 serier til regnfulde sommerdage

Mangler du en ny tv-serie? Her er 2 serier, du kan se på regnfulde sommerdage.

Når sommervejret byder på grå skyer med regn, er der intet bedre end at gå i læ for regnen med en god tv-serie. Filmekspert Ann Lind Andersen anbefaler de to bedste her.

LÆS OGSÅ: 'The Politician' - se traileren til Nexflixs store nye serie HER 

De 2 bedste serier nu

The Affair, sæson 5 - Sandheden om mor

Utroskab har vidtrækkende følelsesmæssige og psykologiske konsekvenser. Ikke bare for de to, der har en affære, men også for deres partnere. Det er hele grundpræmissen for serien ‘The Affair’, som på skift viser de forskellige involveredes perspektiver. Serien, der begyndte med affæren mellem familiefaren Noah (Dominic West) og Alison (Ruth Wilson) og senere udviklede sig til også at følge deres ægtefæller, springer i den nye, femte sæson 20-30 år frem fra afslutningen af fjerde sæson. Her følger vi Joanne Lockhart, Alison og Coles datter (Anna Paquin), der tager tilbage til Montauk for at finde ud af, hvad der egentlig skete med hendes mor. Danske Claes Bang kan opleves i en rolle som en filmstjerne, der har fået hovedrollen i en filmatisering af en af Noahs romaner.

Se traileren til den nye sæson af 'The Affair' her: 

Kan ses nu på HBO

LÆS OGSÅ: Løvernes Konge - Se traileren til den nye film her

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Mindhunter, sæson 2 - Kølig, seriemorder-jagt

Den første sæson af ‘Mindhunter’ blev et hit og efterlod en stor lyst til at se mere til FBI-agenten Holden Ford, der bliver skildret som en af den kriminelle profilings grundlæggere. Serien er baseret på bogen af John F. Douglas, der var en af FBI’s ‘profiling’-pionerer. Anden sæson har fokus på børnemordene, der hærgede Atlanta sidst i 1970’erne-start 1980'erne, og på seriemorderen ‘Son of Sam’. Charles Manson dukker også op, og som en kuriøs bonusinfo er det den samme skuespiller, Damon Herriman, der spiller Charles Manson i Tarantinos ‘Once Upon a Time in Hollywood’. Det er otte afsnit ned i dybet af menneskelig perversion og en politimands arbejde for at forstå og fange morderne. Serveret på den kølige David Fincher-facon, for han er – igen – executive konceptuerende producer på serien.

Se traileren til den nye sæson af 'Mindhunter' her: 

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Netflix, premiere i August

LÆS OGSÅ: Ny sæson af Big Little Lies - se traileren her

Læs mere om: