WEEKEND

2 spændingsfyldte serier, du skal se i november

I efteråret er der altid en masse nye serier at tage hul på, da mørket og kulden for alvor er over os – og dette år er ingen undtagelse. Her er 2 serier, du ifølge Ann Lind Andersen skal se i november: House of Cards og The Romanoffs.

House of Cards, sæson 6

- En kvinde på toppen

‘My turn’. Ordene kom fra Claire Underwood, da sæson fem sluttede, så i sjette og sidste sæson af ‘House of Cards’ sker det, der ikke skete i virkeligheden: En kvinde sætter sig på den amerikanske præsidentpost.

Der har i kølvandet på skandalen om Kevin Spacey selvsagt været meget tumult om, hvorvidt sjette sæson overhovedet ville blive til noget. Og det er Robin Wright, der også er executive producer på serien nu, der har været foregangskvinde for at få det til at ske.

LÆS OGSÅ: Har du set de her 4 serier, der havde præmiere i oktober?

Der kommer til at ske vanvittige ting, lover seriens bagmænd. Blandt andet introduceres Diane Lane og Greg Kinnear som søskendeparret Shepherd, der har et gammelt udestående med Underwood-parret.

I betragtning af hvor beskidt amerikansk politik har været i de foregående sæsoner, kan det kun blive underholdende − også uden Spacey.

6. og sidste sæson af House of Cards har premiere 2. november på Netflix.

The Romanoffs

- Kongelige efterkommere

Matthew Weiner er manden bag nogle af de største tv-serier. Først ‘Sopranos’, siden ‘Mad Men’. Nu er han klar med antologi-serien ‘The Romanoffs’, der handler om efterkommere af den kongelige russiske familie Romanov, hvor zar Nikolaj II blev henrettet under den russiske oktoberrevolution i 1918.

LÆS OGSÅ: Har du set de her vilde biograffilm, der lige har haft præmiere?

Eller personer, der tror, de er efterkommere af Romanov. For serien handler også om, hvad det betyder for os at vide, hvad vi kommer af.

Hvert af de otte afsnit har nyt cast, ny historie og ny location. På rollelisten er prominente navne som Isabelle Huppert, Christina Hendricks og Aaron Eckhart. Det bliver, hvis Weiner leverer, hvad han plejer, stilsikkert og velskrevet.

The Romanoffs har haft premiere på Amazon.

LÆS OGSÅ: Ann Lind Andersen anbefaler de her film og serier til efteråret

Læs mere om: