WEEKEND

4 tv-serier, der har givet skuespillere millioner af følgere

2020 har budt på nogle af de mest streamede serier nogensinde, og skuespillere, der før var forholdsvist ukendte, har pludselig oplevet en enorm vækst af følgere på de sociale medier.

Streamingtjenesten Netflix oplevede en stigning på mere end 10 millioner brugere over hele kloden i 2020. Og dét er der nok ikke noget at sige til, da coronanedlukningen af det meste af verden, gjorde det umuligt at foretage sig meget andet, end at sidde foran skærmen.

Det er dog ikke kun Netflix og os, der nyder godt af succeser som ’Bridgerton’, ’Emily in Paris’, ’Outer Banks’ og ’The Queens Gambit’. Skuespillerne, der har medvirket i hitserierne, har nemlig oplevet en enorm succes på de sociale medier, efter deres ansigter er blevet vidst på skærmene rundt om i verden.

Ud fra en undersøgelse lavet af Uswitch.com, fandt man frem til en liste over de 30 mest streamede tv-serier, og hvilke skuespillere, der har fået flest følgere efter deres medvirken i en af de populære serier. 

Læs også: 6 serier, som får nye sæsoner i 2021

Tv-serier, der gav skuespillerne millioner af følgere

1. Bridgerton - Regé-Jean Paul

Med omkring 5.2 millioner følgere på Instagram, er Bridgerton-stjernen Regé-Jean Paul på førstepladsen over skuespillere, der har fået flest følgere på baggrund af deres medvirken i en tv-serie.

Da ’Bridgerton’ havde premiere i december sidste år, gik det nemlig stærkt hos publikum, der hurtigt trykkede ”følg” på Regé-Jean Pauls instagramprofil. Hans instagramprofil fik omkring 3.8 millioner følgere i løbet af seriens debutperiode.

Læs også: Regé-Jean Paul spiller overfor Ryan Gosling i ny stjernespækket film

2. Outer Banks - Madelyn Cline

Outer Banks-stjernen Madelyn Cline, der i øjeblikket har omkring 6 millioner følgere på Instagram, fik også stor opmærksomhed på det sociale medie, efter actionserien ’Outer Banks’ havde premiere på Netflix i april 2020.

Den unge skuespillerindes følgere på Instagram steg, i forbindelse med seriens debutperiode, med omkring 2.7 millioner følgere, hvilket giver hende en andenplads på listen.  

3. Emily in Paris - Lily Collins

Netflix-serien ’Emily in Paris’ fik enorm opmærksomed og omtale - især på grund af forfatteren, som også står bag ’Sex and the City’. Og det er ikke blot serien, der for mange, var en succes.

Tredjepladsen på listen er derfor Lily Collins, der spiller hovedrollen Emily og i dag har 23,1 millioner følgere på Instagram. Hun fik nemlig ca. 2.2 millioner, efter seriens premiere tilbage i oktober. 

4. The Queen’s Gambit - Anya Taylor-Joy

Golden Globe-vinder Anya Taylor-Joy spiller den kloge og introverte Beth Harmon, hvis liv primært handler om skak, i Netflix-serien ’The Queen’s Gambit’.

Anya Taylor-Joys følgere, der på nuværende tidspunkt tæller 5.9 millioner, steg med 1.8 millioner efter ’The Queen’s Gambit’ blev vidst på skærmen første gang i oktober 2020.

5. Bridgerton – Phoebe Dynevor

Phoebe Dynevor, der spiller den smukke og jomfruelige Daphne Bridgerton i Netflix-serien ’Bridgerton’, fik 1.7 millioner følgere på Instagram, efter premieren på ’Bridgerton’ i december.

Hun har i dag ca. 2.5 millioner på Instagram, og mon ikke antallet stiger igen, når anden sæson af ’Bridgerton’ får premiere?

Læs også: Ny dramserie viser, hvem der i sidste ende bedst kan dømme dine handlinger

Læs mere om: