WEEKEND

5 ting du kan glæde dig til på Roskilde Festival 2019

Det er den tid på året igen… Snart åbner Dyrskuepladsen i Roskilde til årets Roskilde Festival, og der er flere cool tiltag på programmet, som du ikke må gå glip af.

Hvis du var en af de heldige, der sikrede sig en billet til Roskilde Festival, inden der blev meldt udsolgt, har du mange gode oplevelser i vente. Se her, hvad der er nyt på årets festival.

LÆS OGSÅ: Det skal du pakke til Roskilde Festival

5 fede oplevelser på Roskilde Festival 2019

Publikum åbner Orange Scene

Fællessang er ikke nyt på Roskilde Festival, hvor Gloria-scenen hvert år danner ramme om den festlige begivenhed. I år giver Roskilde Festival dog fællessangen et nyk opad og lade publikums sang åbne selveste Orange Scene onsdag d. 3. juli kl. 17:35.

House of Chroma

Den brasilianske kunstner Eli Sudbrack skabt den store, farverige dome ved House of Chroma på pladsen. Her kan du opleve både talks og workshops.

Bæredygtig shopping

Roskilde Festival har altid budt på gode muligheder for shopping, og i år slutter endnu flere bæredygtige stande sig til mængden. Shop blandt andet bæredygtigt undertøj og badetøj fra Underprotection, økologisk yoga-tøj fra Yogimii og håndlavede tasker i naturmateriale fra Bali og Lombok.

LÆS OGSÅ: Roskilde Festival til kamp mod klimasvin og overforbrug

En smartere festivaloplevelse

Er du træt af kontanter, der rasler i bunden af tasken eller går din Mobilepay-app altid ned, når du skal til at betale? I år har alle armbånd en særlig chip, der gør det muligt at koble sit betalingskort op til trådløs betaling, som kan bruges ved flere boder rundt omkring på pladsen.

Det er op til dig selv, om du vil bruge chippens features.

Et stærkt line-up

Roskilde Festival favner mange genrer, og igen i år kan gæsterne se frem til en bred musikalsk pallette, der strækker sig fra Bob Dylan og Tears For Fears til Robyn, Travis Scott og The Cure. Rapperen Cardi B, der måtte aflyse sidste år på grund af graviditet, er på plakaten igen og optræder onsdag.

LÆS OGSÅ: Se den bedste street style fra Roskilde Festival 2018

Læs mere om: