WEEKEND

6 fantastiske madoplevelser på Roskilde Festival

De gode madsteder står i kø på dette års Roskilde Festival. Se her hvilke, du absolut ikke må snyde din mave for.

Har du været på Roskilde Festival før, så ved du, at madboderne altid følger tidens trends. Derfor kan du forvente dig mere end klassisk festival-snask uden næring. Nysgerrigheden efter at udforske nye madkulturer og ikke mindst mere miljørigtige måder at spise på, præger den fremsynede festival, der igen i år disker op med talrige madboder, der gør det svært at vælge dagens måltider mellem musik, fest og kunst.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

6 fantastiske madoplevelser på Roskilde Festival

Ramen Copenhagen
Selvom vejret nu ser ud til at arte sig på dette års festival, så er der intet i vejen for en omgang nærende og varm suppe, som folkene bag Ramen Copenhagen står bag. Prøv den japanske nudelsuppe med kylling eller vegetarversionen med shoyu, der er fermenteret soya.

Du finder Ramen Copenhagen i Food Court

Kuma
Japansk mad er mere en sushi og suppe. Hos Kuma kan du prøve andre traditionelle retter som for eksempel kålomelet med det mundrette navn ’okonomiyaki’ eller spinatsalaten ’hourensou’. Friske grøntsager er der nok af, hvilket kan være yderst tiltrængt mellem øl og vin.

Du finder Kuma i Food Court

LÆS OGSÅ: Det skal du opleve på Roskilde Festival 2018

Street Polenta
På campingområdet er der i år også spiselige nyheder. Bor du ikke i Angora J, så er der stadig grund til at vandre en tur derhen. Her kan du nemlig nyde den majsbaserede grød polenta i forskellige udformninger, blandt andet med caponata, som er en særlig siciliansk grøntsagssauce med aubergine.

Du finder Street Polenta i Agora J

Duck It
Juleaften er det ikke, men Duck It giver dig alligevel mange grunde til at spise den velsmagende fugl. And er omdrejningspunktet på menuen, der byder på confiteret andekødsburger og Duck n chips, hvor fisken er skiftet ud med ja, and, mens fritterne er vinegar.

Du finder Duck It i Food Court

LÆS OGSÅ: 5 trends du ikke kommer udenom på Roskilde Festival 

Israeli Malawach Bar
Malawach er en særlig type stegt fladbrød og en klassisk israelsk spise, som du på årets festival kan sætte tænderne i sammen med for eksempel hummus, tahin og tomatsauce. Genialt til dig, der ikke spiser kød, eller blot vil have en kødfri dag samtidig med, at du får sugende føde til maven.

Du finder Israeli Malawach Bar i Food Court

Ris8
Risotto findes i mange afskygninger, hvilket Ris8 er en bevis på. Prøv den helt klassiske med svampe og parmesanost eller kat dig over de mere kanariske  med eksempelvis cremet burettaost, avokadocreme eller boghvedespirer. I madboden kan du også smage smoothie med blandt andet rismælk, avocado og hampefrø.

Du finder Ris8 i Food Court

LÆS OGSÅ: Det her skal du huske, når du er på festival

Læs mere om: