WEEKEND

6 gode julefilm, du kan streame på Netflix

Snart begynder juleklokkerne at kime i det fjerne. Den genkendelige duft af stearinlys og mandariner sætter sig i vores næser, og de mørke aftener giver os lyst til at putte os ned i sofaen med julegodter og gode film. Vi har fundet seks julefilm på Netflix, som du bare må se.

Der findes ikke noget bedre end dine yndlingsjulesange, de genkendelige juledufte og de helt perfekte julesmage. Og ej at forglemme: Julefilmene, som du med garanti kan udenad. Ja, allerede nu tæller vi ned – vi kan ikke vente til jul.

Men hvorfor ikke bare starte julen noget tidligere?  

Måske du har set 'The Holiday' og 'Love Actually' tilpas mange gange til, at det nu er ved at være på tide at få nogle nye yndlingsfilm? Vi har været på filmjagt og fundet seks julefilm på Netflix, som muligvis kan blive dine nye favoritter.

LÆS OGSÅ: De 15 allerbedste julefilm til din december

I julefilm sner det, der er kærlighed på programmet, og ofte skal der løses nogle specifikke opgaver. Plottet er simpelt og lige til, men alligevel elsker vi dem.

Men hvad er du mest til? Den romantiske komedie, hvor den smukke, unge kvinde får den mystiske fyr? En sjov animationsfilm, hvor hovedepersonen skal hjælpe en hel by med at komme i julestemning? Eller komedien om den rige familie, der går bankerot og skal stå sammen for at få tilværelsen op at køre igen?

IN har samlet seks hyggelige julefilm, du kan streame på Netflix

Holiday in the Wild

Har du set Sex and the City? Er du en romance-aficionado? Og svarede du lige ’ja’ til begge spørgsmål? Så vil du kunne lide denne film.

Sex and the City-karakteren, Kristin Davis, spiller hovedrollen i den første julefilm, vi vil præsentere dig for. Her spiller hun Kate. En umiddelbart veltilfreds hustru, som forsøger at dulme smerten efter sin søns afgang mod college med en romantisk rejse til Zambia med sin mand. Men rejsen bliver uden ham. Kate bliver pludseligt dumpet af sin mand og må tage på sit afrikanske juleeventyr i al hendes ensomhed. Lige indtil hun møder den flotte pilot, Rob Lowe.

LÆS OGSÅ: 5 tv-serier og film, du skal se i december 

Holiday Rush

Romany Malco spiller rollen som en succesfuld DJ, enkemand og far til fire forkælede unger. Men deres luksuriøse tilværelse tager en drejning, da faren mister sit velrenommerede radiojob. Alle må stramme sig an for at få dagene til at gå op lige før julen. Med en stor portion sammenhold og hjælp fra familiemedlemmer ender de med at stå endnu stærkere end før. 

Klaus

Hvis du er til animationsfilm, er Klaus et must her i julen. Både for børn og voksne.

Vi følger Klaus, der er en ensom tømrer, som en dag møder postbuddet, Jesper, og sammen forsøger de gennem hele filmen at få den noget triste og kolde landsby i julestemning. Hvilket er noget af en opgave. Klaus er en julefilm, der ynder at give både børn og voksne en ny vinkel på den gængse julefortælling. Og så er den bare rigtig flot kreeret.

LÆS OGSÅ: 20 julegaver til kvinden, der har alt

Let It Snow

Selvom vi ikke er vant til det her i landet, er man vant til det i julefilm; det skal sne, når det er jul. Og det gør det også i denne romantiske komediefilm, der faktisk har været under opsejling i næsten et årti.

En virkelig snefuld aften i Richmond, Virginia, møder vi en flok teenagere, der på godt og ondt forsøger at finde kærlighed og venskab. Populære skuespillere som Kiernan Shipka, Jacob Batalon og Shamerik Moore er at finde i castet, og de er med til at skabe en fortælling, der er medrivende og genkendelig.

The Knight Before Christmas

Så er der romantik i luften igen. Den amerikanske skuespillerinde Vanessa Hudgens spiller fysiklæreren Brooke, der snart møder en mystisk ung fyr fra fortiden. Og med fortid menes der, den virkelige fortid. Han er nemlig en ridder fra middelalderen, og selvom den unge, smukke fysiklærer forsøger at sende ridderen tilbage til sin egen tid, så hun kan holde jul i ro og fred, kan vi vist alle godt gætte os frem til, hvad der kommer til at ske.

LÆS OGSÅ: Kom i julestemning med ny radiokanal, der KUN spiller julemusik 

A Christmas Prince: The Royal Baby

Hvem elsker ikke film med prinser og prinsesser? Og nu også en royal baby? Dét er da lige en film til din juledag.

For julen bringer gaver, og denne gang den største af dem alle: en baby. Men før julefreden kan sænke sig over den royale familie, har hovedpersonerne Amber og Richard en vigtig opgave at løse. Og løser de den ikke, vil en forfærdelig skæbne falde over kongeriget.

LÆS OGSÅ: Denne Love Actually-teori vil ændre måden, du ser filmen på 

Læs mere om: