WEEKEND

6 serier, som får nye sæsoner i 2021

Vi er vilde med serier, og følger gerne med i et par stykker af gangen – så er man nemlig altid sikret god underholdning. Læs med, når vi giver dig et overblik over, hvilke 6 serier, som får nye sæsoner i 2021.

Der findes næsten ikke noget bedre efter en lang arbejdsdag, end at krybe ind under dynen og se en god serie – gerne akkompagneret af en god plade chokolade, selvfølgelig.

Nogen gange kan man endda blive så optaget af en god serie, at man ender med at bingewatche hele serien på én enkelt aften eller weekend – og det er selvfølgelig ikke optimalt, hvis man har andre gøremål, men hvis dagen alligevel skulle bruges på afslapning, så bruger vi den gerne sådan.

Læs også: 6 tv-serier og film du skal se i februar

Heldigvis er der masser af gode serier på markedet, så selvom du kommer til at bingewatche en hel serie, så lover vi dig for, at der stadig er masser af serier at gå i gang med.

IN har i galleriet herunder samlet et overblik over nogle af vores yndlingsserier, som får nye sæsoner i 2021 – og du kan godt glæde dig! Vi ser blandt andet frem til et gensyn med byer som Paris, New York og Birmingham...

Læs også: 10 lærerige og opløftende podcasts til din weekend

7 serier, der får nye sæsoner i 2021

Læs også: Her er streamingtjenesten til dig, som er vild med dokumentarer