WEEKEND

Alt du skal vide om Met Gala 2021

Endelig får Hollywoods A-liste mulighed for at gå all-in på kjoleskrud, når verdens største modefest, Met Gala, endnu engang ruller den røde løber ud for at markere åbningen af Costume Institute’s årlige modeudstilling.

Nu får verdens største kendisser chancen for at skeje ud i de vildeste kjoler og outfits, når Costume Instituts modeudstilling ’In America: A Lexicon of Fashion’ endelig skal markeres til det, der plejer at være maj måneds største begivenhed. Men ligesom så meget andet, er der i år ikke noget, der er som det plejer, og derfor er modefesten i år rykket til september og bliver noget mindre og intim. 

Her har vi samlet alt det, du skal vide om Met Gala 2021

Met Gala 2021

I år vil udstillingen, der vil hylde amerikansk mode, foregå over to omgange. Første del, kaldet ’In America’, bliver et mindre show som vil finde sted den 13. september. Andet show vil først blive afholdt den første mandag i maj 2022 – ligesom Met Gala plejer.

Læs også: Met Gala vender tilbage

Her er årets værter

Det er chefredaktør for det amerikanske Vogue, Anna Wintour, der siden 1995 har stået i spidsen for Met Gala. Hvert år får hun fornemt besøg af en række gæsteværker, der skal hjælpe hende med at afholde modefesten. De tidligere værter har blandt andet været Beyoncé , Taylor Swift, Rihanna og Harry Styles.

Gæsteværtene for dette års Met Gala er skuespiller Timothée Chalamet, sanger Billie Eilish, digter Amanda Gorman og tennisspiller Naomi Osaka.

I et opslag på Instagram delte Timothée Chalamet nyheden, blot ved at dele et billede af The Metropolitan Museum of Art samt billeder af de andre værter inklusiv ham selv.

Læs også: Billie Eilish overrasker med nyt look: Jeg fortjener respekt

Og temaet til årets Met Gala er ...

Efter et udfordrende år, bliver den nyfundne følelse af frihed, hvor vi igen kan samles, rejse og iklæde os andet end joggingsæt, sat i perspektiv med dette års tema, ’American Independence’.

Selvom vi allerede har set flere kendte på de røde løbere ved årets prisuddelinger, er der ikke noget så fantastisk, som at se de kendte skeje ekstra meget ud, når de går op ad trappen til The Metropolitan Museum of Art.

For hvert år, der går, ser det nemlig ud til, at de kendte går mere og mere all-in, når de træder ud på modefestens løber.

Højdepunkter fra den lyserøde løber

Herunder kan du se nogle af Met Gala-historiens største øjeblikke, som vi sent vil glemme.

højdepunkter fra met galaer

Læs mere om: