WEEKEND

Alt du skal vide om 'Sex and the City'-skabers nye serie

Skaberen bag ’Sex and the City’ er klar med en ny, romantisk komedieserie. Her er alt du behøver at vide om serien, som udkommer på Netflix dette efterår.

Darren Star, der står bag 'Sex and the City', 'Younger' og 'Beverly Hills 90210', er dette efterår klar til at forsyne dig med endnu mere drama, mode og kærlighedsintriger i den nye serie ’Emily in Paris’.

I den helt nye serie kan du forvente et ligeså modekyndigt-univers som i 'Sex and the City'. Det er nemlig den samme kostume-designer, Patricia Field, der står bag beklædningen i den nye serie - og det er blot én af grundende til, at ’Emily in Paris’ med garanti kommer til at indtage vores seriehjerter dette efterår.  

LÆS OGSÅ: Sex and the City - hvor blev de af?

Serien følger den altid velklædte Emily Cooper, spillet af Lily Collins, der lige er flyttet fra Amerika til Paris for at arbejde i et fransk marketingsfirma. Emily er en ung, amerikansk kvinde i sine 20’ere, der gør tingene ”the American way”, hvilket for franskmændene ikke altid er ”the right way”.

En romantisk serie i romantiske Paris

Paris, kærligheden og modens hovedstad sætter rammerne for serien – og findes der en flottere by end Paris? Endnu en god grund til at serien bliver dit nye binge-watch dette efterår.

LÆS OGSÅ: 5 tv-serier og film du skal se i september

Da serien foregår i Paris, medvirker der naturligvis også en del franskmænd. Listen over franske skuespillere, der medvirker i serien, lyder på Philippine Leroy Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat og Bruno Gouery. 

Hvornår har serien premiere?

Serien har premiere d. 2. oktober på Netflix, hvor alle 10 afsnit af serien bliver udgivet - så du skal ikke vente så længe endnu.

Er du også helt vild med den parisiske livsstil, og kunne du heller ikke få nok af moden i 'Sex and the City', så skal du glæde dig til at se, hvilken kreatvitet som designeren Patricia Field har medbragt i Darren Stars helt nye romantiske komedieserie. 

Smugkig og se traileren til serien, der udkommer på Netflix d. 2. oktober her.