WEEKEND

Alt vi ved om den nye ’House of Gucci’-film med Lady Gaga

Lady Gaga har delt første glimt af den nye film 'House of Gucci', hvor hun spiller Patrizia Reggani, der i 90’erne bliver retsforfulgt for at have arrangereret mordet på sin eksmand, Gucci-arvingen Maurizio Gucci. Her er alt, vi ved om den nye modefilm.

Som en slags efterfølger til serien 'The Assasination of Gianni Versace', portrætteres en anden tragisk fortælling om mordet på modearvingen Maurizio Gucci i den nye film ’House of Gucci’. Og castet til filmen ser lovende ud.

Kort om filmen 'House of Gucci'

Filmen er baseret på Sara Gay Fordens bog fra 2001 'The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed', som handler om den virkelige - og triste - fortælling om Gucci-dynastiet, ledet af Guccio Gucci, og drabet på hans barnebarn, den italienske forretningsmand Maurizio Gucci, der var arving til modevirksomheden.

Maurizio Gucci havde i mange år ledet familievirksomeden, men blev tvunget til at sælge den samtidig med, at han levede i et turbulent forhold med sin ekskone Patrizia Reggiana.

Patrizia Reggiana og Maurizo Gucci

Læs også: Ny stjernespækket film, giver os endnu mere lyst til at rykke tættere på skærmen

Filmen følger Patrizia Reggani, der i 90’erne bliver retsforfulgt for at have arrangereret mordet på sin eksmand Maurizio Gucci, efter at han pludselig forlod hende og parrets to børn for en yngre kvinde. ⁠

Patrizia Reggiana afsonede 16 års fængsel for at have arrangeret mordet på sin eksmand i 1995. Filmen indeholder således både berømmelse, rigdom, sex, forrædderi, grådighed og ikke mindst en masse mode. En sammenblanding, der kun gør den ægte historie endnu mere tillokkende for os seere.

Læs også: Hvornår stopper filmbranchen med at kassere kvinder, når de fylder de 40?

Hvem skal spille hvem?

Castet i filmen er ikke længere en hemmelighed, efter Lady Gaga for nyligt delte et billede på Instagram af hende og 'Marriage Story'-skuespilleren Adam Driver foran sneklædte italienske bjerge.

Lady Gaga, der til rollen har farvet sit hår brunt, bærer en fluffy hvid pelshat, sort jumper og store guldsmykker, mens Adam Driver er svær at genkende med håret tilbage, tykke, kantede vintage-briller, en tyk kabelstrik-sweater og hvide skibukser. Hvor meget er mon Gucci?

Parret spiller henholdsvis Maurizio Gucci og ekskonen Patrizia Reggiana. Det yderligere cast består blandt andet af skuespillere som Al Pacino, som portrætterer Aldo, den ældste søn af Guccio, samt Jared Leto, der portrætterer Aldos søn og Maurizioz fætter, Paolo.

Læs også: 6 film og serier du skal se i marts

Ifølge flere kilder får filmen premiere i december 2021, men indtil da venter vi i spændig på en trailer. Heldigvis er der allerede blevet delt forskellige billeder fra optagelserne af filmen, som du kan se i galleriet.

Lady Gaga i rollen som Patrizia Reggiana

Læs mere om: