WEEKEND

Big Little Lies-skaber bag ny stjernespækket serie med Nicole Kidman i hovedrollen

Vi kan snart se frem til endnu en stjernespækket serie af Big Little Lies- og The Undoing-skaberen David E. Kelley. Men udover at have nogle af de største skuespiltalenter med, så har han igen sat Nicole Kidman i hovedrollen. Se traileren til den nye thriller-serie 'Nine Perfect Strangers' her.

De to storhittende serier ’Big Little Lies’ og ’The Undoing’ har begge noget helt særligt tilfælles, nemlig Nicole Kidman og David E. Kelley.

Skuespillerinden Nicole Kidman og manuskriptforfatteren David E. Kelley har efterhånden arbejdet sammen flere gange, og til august er de endnu engang aktuelle med en ny thriller-serie, 'Nine Perfect Strangers'

I den nye serie, som er baseret på Liane Moriartys (som også står bag bogen 'Big Little Lies') roman af samme navn, følger man en gruppe stressede storby-mennesker, der alle er på sammenbruddets rand, som tjekker ind på wellness-resortet Tranquillum House for at få deres liv på rette kurs igen. 

Nicole Kidman spiller den karismatiske og mystiske Masha, ejeren af wellness-resortet, som på 10 dage skal hjælpe de indtjekkede gæster med at finde glæden i livet igen. Men hvad deltagerne ikke ved er, at der venter dem et ubehageligt, psykologisk magspil, som bliver svært at slippe væk fra. 

Læs også: Ikonisk kostumedesigner vender ikke tilbage til SATC-reboot

En stjernespækket serie

Seriens cast består – udover Nicole Kidman - af flere verdenskendte stjerner som blandt andet Gilmore Girls-stjernen Melissa McCarthy, der også er en af producerne af serien.

Derudover medvirker Manny Jacinto fra The Good Place), Tiffany Boone fra Little Fires Everywhere, Michael Shannon fra The Shape of Water, Luke Evans fra Beauty and the Beast, Asher Keddie fra Offspring, Bobby Cannavale fra The Irishman, Regina Hall fra Black Monday, Melvin Greg fra Snowfall og Grace Van Patten fra Tramps.

Læs også: Nicole Kidman: Jeg elsker danske kvinder

Traileren giver kuldegysninger

Traileren til ’Nine Perfect Strangers’ blev frigivet den 11. juni med titlen ’Your journey to wellness begins soon’. Publikum får her et smugkig af Kidman i sin rolle som den mystiske ejer Masha.

- Velkommen til Tranquillum House. Vi vil sørge for, at du får det godt. Du er kommet her for at blive helbredt. Det bliver en vidunderlig rejse. Nogle gange vil det være ubehageligt, men der er ikke noget at frygte. Du er min nu... og du vil blive ved med at være min, siger hun i traileren.

Se traileren her

’Nine Perfect Strangers’ forventes at have dansk premiere den 18. august på Disney+.

Læs også: Disse fire film skal du se i biografen i juni