WEEKEND

Bille August skal instruere film om designeren Gianni Versace

Den spanske stjerneskuespiller Antonio Banderas skal spille Gianni Versace i Bille Augusts filmatisering af den italienske designers liv, der endte tragisk med et skud i Miami.

Antonio Banderas skal spille Gianni Versace i Bille Augusts filmatisering af den italienske designers liv. Det skriver WWD.

Den danske instruktør Bille August bekræftede tidligere på året, at han til december ville begynde indspilningen af en biografisk film om Versace-grundlæggeren, Gianni Versace, der blev myrdet af en prostitueret i sit hjem i Miami i 1997.

Bille August, filmteamet og tilsyneladende Antonio Banderas, begynder optagelserne i Milano, hovedstaden for den italienske mode; og fortsætter senere til Reggio Calabria, hvor Versace-designere blev født; og slutter i Miami - hvor Gianni Versaces liv endte tragisk.

LÆS OGSÅ: Versace: Film om Donatella Versace er ren fiktion

Modehuset Versace har ikke noget med filmen at gøre og kalder filmprojektet fiktivt, men mon ikke Bille August, der både har vundet en Guldpalme, en Golden Globe og en Oscar-statuette, vil holde sig til virkeligheden et langt stykke af vejen, så vi kan få en smuk, modehistorisk film à la ‘Coco Før Chanel’ og ‘Saint Laurent’ om Versaces kapitel.

Antonio Banderas er lige nu aktuel i et designsamarbejde med det danske brand Selected Homme. Han skal nemlig ikke blot spille designer, han er faktisk designer - uddannet på Central Saint Martins i London ligesom Henrik Vibskov, Alexander McQueen og Stella McCartney.

I forbindelse med et interview om designsamarbejdet, har Antonio Banderas udtalt, at han har hentet inspiration hos det italienske modehus Versace til gulddekorationerne på den læderjakke, han har designet for Selected Homme.

Se hele kollektionen Antonio Banderas har designet for Selected Homme på deres hjemmeside.

Foto: AOP, Skuespiller Antonio Banderas skal spille Gianni Versace i ny Bille August-film om designeren

LÆS OGSÅ: Naomi Campbell: Gianni Versace hadede kunstige bryster