WEEKEND

Biografiske film – hvor godt ligner stjernerne?

Penélope Cruz som Donatella Versace, Margot Robbie som Tonya Harding og Rami Malek som Freddie Mercury. Biopics – biografiske film – er stadig i høj kurs i Hollywood, og stjerner på stribe forvandler sig til virkelige figurer foran rullende kameraer. Men hvor godt ligner de egentlig dem, de portrætterer?

Hun er klædt i sort, og det lange, gulblonde hår hænger løst ned ad ryggen. Hun knæler midt i et blomsterflor og kysser trappestenen foran sig, før hun rejser sig og skridter op ad trappen.

Hun er Donatella Versace. Eller … Hun er faktisk skuespillerinden Penélope Cruz, som spiller den italienske modedronning i en tv-serien om mordet på hendes bror, Gianni Versace, for 20 år siden, som kan streames på Netflix.

LÆS OGSÅ: Torsdags-10’er | Halloween i Hollywood

I ’American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace’ er den spanske Oscar-vinder som forvandlet. Og med det lyse hår og de fyldige læber ligner hun Donatella Versace imponerende godt.

Serien er skabt af Ryan Murphy, som tidligere i ’American Crime’-serien har taget O.J. Simpson-sagen under kærlig behandling og lige nu bl.a. arbejder på en kommende sæson om Bill Clintons affære med Monica Lewinsky tilbage i 90’erne.

Hvem der skal spille hovedrollerne i den, er endnu ikke offentliggjort, men en række andre Hollywood-stjerner er lige nu godt i gang med at forvandle sig til andre kendisser – i filmkunstens navn.

Se alle stjernerne - og dem de skal ligne - i galleriet herunder. Hvor godt ligner de?

Hvor godt ligner stjernerne dem, de portrætterer?