WEEKEND

Christiane Vejlø guider til sine 4 yndlingsbøger

Christiane Vejlø er ekspert i digitale trends, direktør i Elektronista Media, vært på Radio 24syv og kvinden bag verdens første designer- gadgettaske. I efteråret turnerer hun som foredragsholder med trendssessions om fremtidens digitale liv. Og så læser hun, både for at blive klogere og for at blive underholdt.

Den alle bør læse

Min absolutte yndlingsbog er Oscar Wildes Billedet af Dorian Grey. Jeg har altid et par stykker stående, som jeg giver til folk, der ikke har læst den. Rent sprogligt er den en genistreg. Historiens tema er evigtgyldigt. Menneskets forfald, både moralsk og fysisk, og spørgsmålet om hvor meget vil man give køb på for at opnå evig ungdom? 

Fås online HER

Den karrierefremmende

Jeg arbejder meget med innovation og idé-udvikling, at se produkter i et nyt lys, at få mennesker og virksomheder til at skabe nye måder at udvikle sig selv og deres forretning på. En god bog om det er Innovation as usual af Thomas Wedell-Wedelsborg og Paddy Miller. Der er tips til, hvordan man forbedrer sine idéer, og hvordan kreativiteten i en virksomhed vedligeholdes.

Fås online HER

Den sjove

Jeg har lige læst Caitlin Morans Kunsten at være kvinde. Jeg er vild med hendes uformelle, kompromisløse stil. Hun skriver, hvad hun mener og oplever, og hun taler om kvindelivet, som ingen før har turdet. Hun er feminist, vanvittig morsom og fandenivoldsk. Selv min mand slugte bogen råt!

Fås online HER

Pageturneren

The Circle af Dave Eggers er en vanvittigt spændende og øjenåbnende thriller om de potentielle konsekvenser af vores liv med overvågning og sociale medier. Dave Eggers begynder romanen med et uskyldigt billede af de digitale tjenester, men pludseligt ramler det for hovedpersonen, og man mærker gyset for alvor.

Fås online HER

Følg Christiane Vejlø på Instagram på @elektronista.