WEEKEND

De kommer på Roskilde Festival 2019

Der er store musikoplevelser i vente på Roskilde Festival 2019. Se her, hvilke kunstnere der er blevet offentliggjort.

En af musikhistoriens vigtigste sangskrivere kommer på Roskilde Festival. Bob Dylan er blevet offentliggjort på årets plakat. Han skal spille onsdag d. 3. juli.

- Bob Dylans kulturelle betydning kan jo nærmest ikke overdrives, uanset om vi fremhæver hans personlige, litterære eller politiske bevidsthed og engagement. Det er nu 13 år siden, at han sidst besøgte os, så for mange af vores unge deltagere vil det måske være første og eneste gang, at de har chancen for møde en kunstner med så afgørende betydning for musikhistorien, siger Roskilde Festivals programchef Anders Wahén.

Robyn er også klar til Orange Scene! Den svenske superstjerne gæster Roskilde Festival fredag d. 5. juli og har hits som ’Dancing On My Own’, ’With Every Heartbeat' og 'Call Your Girlfriend' med i bagagen.

- Robyn er på alle måder det helt ideelle hovednavn for os. Hun er albumaktuel efter mange års pause, og hun har noget på hjertet, der rører vores gæster dybt. Og så kan hun sætte gang i festen på Orange Scene med et fabelagtigt band, et visuelt helstøbt show og en sætliste pakket med hits. Hun er kort sagt klar til at gøre sin nat på Roskilde Festival til endnu én af dem, man sent glemmer, fortæller Roskilde Festivals programchef Anders Wahén.

Det ikoniske band The Cure gæster også Roskilde Festival 2019. Det britiske rockband lukker festivalen lørdag aften med hits som ’Just Like Heaven’, ’Friday I’m in Love’ og ’Lullaby’. 

Roskilde Festival 2019 har også offentliggjort blandt andet Travis Scott, Rosalia, Robert Plant, Scarlet Pleasure og Blawan.

LÆS OGSÅ: Se den bedste street style fra Roskilde Festival 2018

Læs mere om: