WEEKEND

Derfor skal du kaste dig over Netflix-serien ’The Bold Type’

Serien ’The Bold Type’ sætter fokus på seksualitet, racisme og dét, at være karrierekvinde i en moderne verden med mange muligheder og udfordringer. Men hvorfor skal du kaste dig over serien? Det kan du læse her, hvor vi også teaser for den nye sæson.

Du har måske allerede hørt om ’The Bold Type’. De første tre sæsoner af serien, havde nemlig premiere på Netflix i starten af marts 2021, og nu er fjerde sæson endelig på vej.

Faktisk er den fjerde sæson hverken tilgængelig på det danske eller det amerikanske Netflix endnu. Men mon ikke seriens fjerde sæson snart får premiere på Netflix, da serien hurtigt ramte streamingtjenestens top 10-liste efter premieren på de tre første sæsoner. 

Læs også: Cecilie Uttrup Ludwig: Jeg har været ved at kaste blod op, for at bevise mit værd 

Hvorfor ’The Bold Type’ er blevet så populær er muligvis fordi, den minder meget om ’Sex and the City’. Den handler også om livet i New York City, hvor karriere, kærlighed og venskab skal gå op i en højere enhed samtidig med, at der skal være plads til at finde sig selv. 

Kvindelig empowerment

’The Bold Type’ følger de tre veninder, Kat, Jane og Sutton, der alle arbejder på det fiktive magasin ’Scarlet’ i New York City.

Jane, Kat og Sutton repræsenterer det moderne kvindelige venskab, især venskaber for kvinder i 20’erne. De arbejder henholdsvis som skribent, social media manager og modeassistent, men tilbringer en stor del af deres tid i magasinets garderobe, hvor de læner sig op ad hinanden og søger støtte, når livet er svært. 

Modsat andre film om modemagasiner, som f.eks. ’The Devil Wears Prada’, viser ’The Bold Type’ en verden, hvor kvinderne støtter og løfter hinanden på arbejdspladsen, hvor karrieren sagtens kan være en livsstil, og hvor man ikke behøver være en størrelse 32 for at passe ind.

Og det er netop denne virkelige skildring af en moderne arbejdsplads, venskaber og kvindelig empowerment, skarpt efterfulgt af seriøse emner som seksualitet, abort, brystkræft og racisme, der gør det utrolig svært ikke at binge-watche hele serien på få dage. 

Læs også: Alt du skal vide om 'The Handmaid's Tale' sæson 4

Vi har herunder samlet både traileren for seriens første tre sæsoner, samt traileren til fjerde sæson.

Du kan lige nu se eller gense sæson 1-3 på Netflix. 

Se traileren til serien her

Se traileren til sæson 4 her

Læs mere om: