WEEKEND

Det ved vi om den kommende 'Downton Abbey'-film

Sæt kryds i kalenderen, og gør klar til en biograftur. Den længeventede ’Downton Abbey’-film har fået en premieredato, og nu kan du også se traileren.

I juli kom det frem, at den populære britiske serie ’Downton Abbey’ rykker til det store lærred. Nu er der kommet en international premieredato for spillefilmen: 19. september 2019.

LÆS OGSÅ: Sexede, skruppelløse og sårbare - rigtige kvinder hitter på tv

Dermed kan fans af ’Downton Abbey’ glæde sig til et gensyn med familien Crawley og deres stab i år. Produktionen er gået i gang og mange af de originale skuespillere genoptager deres roller heriblandt Crawley-familien bestående af Michelle Dockery (Lady Mary Crawley), Elizabeth McGovern (Cora Crawley), Maggie Smith (Violet Crawley) og Hugh Bonneville (Robert Crawley).

Så småt begynder der at sive detaljer om plottet, og der kommer fint besøg på godset. Filmen skulle samle op cirka et år efter afslutningen på sæson seks - altså i 1927. Der kommer gang i godset, da det bliver annonceret, at den engelske Kong George 5. og Dronning Mary har tænkt sig at komme på besøg.

Det får Lady Mary til at bede den pålidelige og elskede butler Carson om hjælp til at gøre godset i stand. Og han er glad for at vende tilbage til jobbet.

Se traileren til filmen herunder og få en forsmag på plottet:

 

Læs mere om: