WEEKEND

Georg Jensen Damask åbner kreativt univers på Frederiksberg

Georg Jensen Damask hylder samvær på tværs af generationer i kreativt pop-up univers i samarbejde med tekstil-designeren Cecilie Elisabeth Rudolph.

Georg Jensen Damask slår dørene op for et nyt udstillingskoncept i Black Studio på Frederiksberg d. 17 september. Her vil Cecilie Elisabeth Rudolphs fremvise kreative fortolkninger af samvær, traditioner og tid med udgangspunkt i John Beckers klassiske Mælkebøttedug fra 1972, som har været et fast element på de danske spiseborde. Oplev hvordan designeren bringer nyt liv til den gamle dug og skriver endnu et kapitel i dugens og Georg Jensen Damasks historie.

LÆS OGSÅ: Kom med til fejringen af Royal Copenhagens 240 års fødselsdag

Udstillingskonceptet med titlen SAMVÆRKET bevæger sig i feltet mellem kunst, design og tekstil og er et konkret eksempel på, hvordan man kan forvandle over 200 brugte mælkebøtteduge fra 70’erne til et spændende og innovativt kig ind i danskernes hjem, historier og traditioner.

I SAMVÆRKET kan besøgende opleve en række forskellige temaer, som til sidst samles i en 70’er inspireret stue, hvor alt er tapetseret i brugte duge, som Georg Jensens Damasks kunder har indsendt i løbet af sidste efterår.

Adresse: Black Studio, Gammel Kongevej 103
Åbningstider: Åbent alle ugens dage fra 11 til 18 (åbent fra 17. september til 16. oktober 2015)

Pssst… Husk at tilmelde dig INs nyhedsbrev lige HER - så er du altid opdateret på det bedste indenfor mode, skønhed og sundhed!