WEEKEND

Her er alt, du skal vide om den første danske Netflix-film ’Kærlighed for voksne’

For første gang nogensinde bliver der lavet en danskproduceret Netflix-film. Her er alt, vi ved om filmen med Dar Salim og Sonja Richter i hovedrollerne.

Den 6. maj 2021 annoncerede Netflix den første dansk-sprogede film ’Kærlighed for voksne’. Filmen er baseret på romanen ’Kærlighed for voksne’ af Anna Ekberg og har Dar Salim og Sonja Richter i hovedrollerne.

Alt vi ved om den første danske Netflix-film

Dar Salim og Sonja Ricther spiller parret Christian og Leonora, som tilsyneladende har alt det, man drømmer om. De lever det perfekte liv med deres søn, der netop er blevet erklæret rask efter en langvarig alvorlig sygdom. Deres fremtid ser derfor endelig lys ud.

Men til en fest i Christians iværksætterfirma, krakelerer glansbilledet dog, da Leonora ser Christian med en yngre kvinde, arkitekten Xenia (Sus Wilkins).

Leonora tænker straks, at Christian nok vil forlade hende. Men hvordan kan han forlade hende, der har ofret sin karriere for dem? Og som har ofret alt for at tage sig af deres søn og familien? 

Leonora tager derfor hurtigt en beslutning om, at hun for alt i verden ikke vil være dén kvinde, der bliver efterladt, koste hvad det vil.

Læs også: 8 film og tv-serier, der kommer på Netflix i maj

Hvem medvirker mere?

Thriller-filmen bliver instrueret af den anerkendte instruktør Barbara Rothenborg, der også har instrueret ’Hvide Sande’, ’En-to-tre nu!’ og ’Sjit Happens’.

Barbara Rothenbog siger om filmen:

- For mig er 'Kærlighed for voksne' en mørk og snoet, spændende og alligevel sexet film om, hvilke forfærdelige ting vi mænd og kvinder kan ende med at gøre mod hinanden, hvis vi skubbes for langt. Den handler om den tynde linje mellem kærlighed og had - og hvordan jalousi og bitterhed kan få det værste frem i os alle. Et emne, jeg altid har fundet ekstremt fascinerende, og med min følsomhed og visuelle stil samt min generelle kærlighed til genren sammen med den fantastiske rollebesætning, kan jeg ikke vente med at bringe denne kølige historie til livs.

Den yderligere rollebesætninger består af Mikael Birkkjær (Borgen), Lars Ranthe (Druk) Morten Burian (Danmarks Sønner), Benjamin Kitter (Lykke-Per), Karoline Hamm (Equinox) og Natali Vallespir Sand (Kollision).

Læs også: Fire film du skal se, når biograferne åbner

’Kærlighed for voksne’ kan streames på Netflix i 2022. Filmen udgives efterfølgende også på TV 2.

Læs mere om: