WEEKEND

Her er streamingtjenesten til dig, som er vild med dokumentarer

En ny streamingtjeneste er netop kommet til Danmark - og den koster ikke en krone.

Hvis du er vild med gratis streaming og dokumentarer, så skal helt sikkert læse med her. 

Streamingtjenesten Documentary+ er netop nu blevet mulig at tilgå her i Danmark. Det skriver flatpanels.dk.

Selvom det muligvis lyder for godt til at være sandt, så kan du altså meget nemt begynde at streame allerede nu. Enten via apps til iOS, Android, Apple Tv, Amazon Fire TV, Roku eller på deres egen hjemmeside docplus.com.

LÆS OGSÅ: 10 serier, du skal se i vintermørket 

På hjemmesiden finder du alt fra modedokumentarer til komedier, true crime og politik, så mon ikke der er noget for enhver smag.

Man kan blandt andet se dokumentaren ”A Perfect 14,” som udforsker modeverdens forhold til plus-size modeller. I filmen ser man de seje kvinder, der forsøger at ændre modeverden, så der er plads til alle kropstyper, samtidig med, at de udfordrer samfundets standarder og kropsidealer.

Hvis man er interesseret i endnu mere fra modeverden, kan man også kaste sig over filmen ”Dior And I,” som følger den forhenværende creative director for Dior, Raf Simons. I dokumentaren får man et eksklusivt indblik i, hvordan de store modehuse skaber deres kollektioner. 

Er du også vild med streaming? I galleriet herunder finder du de 15 mest gensete serier nogensinde. Hvor mange af dem har du set? 

Se de 15 mest gensete serier

Læs mere om: