WEEKEND

Hollywoods største stjerner zapper ind på dit tv

Gør klar til at binge-watche. Oscar-vindere og stilikoner skifter i stigende grad filmlærredet ud med tv-serier. Find dit næste serie-crush lige her!

Kate Bosworth

Hvordan ville verden og særligt London se ud, hvis nazisterne havde vundet Anden Verdenskrig? Det er den tanke, miniserien ‘SS-GB’ leger med. Serien er baseret på en roman af Len Deighton og er blevet vist på BBC. Den kan ses som streaming eller på dvd.

LÆS OGSÅ: Ann Lind Andersen giver tips til film og tv-serier i september

Naomi Watts

Den britiske stjerne spiller en terapeut, som har det med at involvere sig lige lovlig meget i sine patienters liv og trængsler, i ‘Gypsy’, som lige har ramt Netflix.

Julianne Moore

Julianne Moore og Robert De Niro på rollelisten, David O. Russell som instruktør. Det lyder som en sikker Oscar-film, men det er en kommende tv-serie, der endnu kun har arbejdstitlen ‘Untitled David O. Russell Project’. Der er endnu ikke nogen detaljer om handling eller persongalleri. Det ser ud til, at det er Amazon, der har vundet buddet om det højtprofilerede projekt, men der er nok endnu lang vej, til serien får premiere.

Drew Barrymore

I Netflix-serien ‘Santa Clarita Diet’ spiller Drew Barrymore og Timothy Olyphant, som du måske kender fra tv-serien ‘Justified’, et ejendomsmæglerpar, der overhovedet ikke er så nydelige og almindelige, som de ser ud. Faktisk er en af dem slet ikke levende … Serien har haft premiere på Netflix, og anden sæson kommer til næste år.

LÆS OGSÅ: 5 podcast du skal høre til og fra arbejde

Laura Dern, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Zoë Kravitz & Reese Witherspoon

Miniserien ‘Big Little Lies’ er baseret på Liane Moriartys bestseller om sex, vold, jalousi – og mord! – blandt forældrene på en posh skole. Første sæson ligger på HBO Nordic, og rygterne om en sæson to florerer allerede – bl.a. fordi Reese Witherspoon og Laura Dern har teaset, at ‘de arbejder på noget sammen’ på Instagram.

Connie Nielsen

For første gang nogensinde dukker Connie Nielsen op i en dansk tv-serie. Det er DR’s kommende søndagssatsning, der har scoret den blonde stjerne. ‘Liberty’, som er baseret på Jakob Ejersbos Afrika-roman, har også bl.a. Sofie Gråbøl på rollelisten. Optagelserne er i gang, og serien bliver sendt på DR næste år.

Julia Roberts

Oscar-vinderen med det brede smil har hele to tv-projekter på programmet. Hun skal spille den altoverskyggende hovedrolle i ‘Today Will Be Different’, baseret på en roman af Maria Semple, om en kvinde, der beslutter sig for at ordne alle de ting, der har stået på hendes to do-liste i evigheder. Men livet kommer i vejen … Derudover ligger hun i forhandlinger om at medvirke i det politiske drama ‘Homecoming’, som skal laves af Sam Esmail, der står bag den roste ‘Mr. Robot’. HBO har scoret rettighederne til ‘Today Will Be Different’, men der er ingen premieredato på serien endnu.

Emma Stone

Serien ‘Maniac’ foregår på et psykiatrisk hospital, hvor Emma Stone og bl.a. Jonah Hill er blandt patienterne. Det lyder ikke så sjovt, som man forestiller sig med de to i hovedrollerne, men serien skulle handle meget om det vilde liv, han lever i sin fantasi. ‘Maniac’ er baseret på en norsk serie af samme navn fra 2014. Netflix har købt serien, som får premiere til næste år.

Meryl Streep

Tv-serien ‘The Nix’ skal instrueres af J.J. Abrams, der står bag ‘Star Wars: The Force Awakens’. Serien er baseret på en murstensroman af Nathan Hill og handler om en universitetsprofessor, hvis mor pludselig dukker op efter mange års fjendskab. Romanen er udkommet på dansk med titlen ‘Niksen’ – læs den, før tv-serien kommer!

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER