WEEKEND

Kvinde, hvorfor græder du

Kathrine Lilleørs ”Kvinde, hvorfor græder du” er en hyldest til det helt almindelige menneske, der altid vil være noget særligt i lyset fra Guds kærlighed

De fleste kender Kathrine Lilleør. Det er præsten, der skriver ætsende og kærlige klummer og blander sig i den offentlige debat, iført sit talent for at støbe retoriske kugler og sit inderlige forhold til Gud. Nu har Lilleør begået en art biografi.

Poetiske krøller og menneskekloge fortolkninger
Kvinde, hvorfor græder du er en række fortællinger fra Lilleørs præsteliv, og den er helt vidunderlig. Sjældent er jeg blevet så rørt over hverdagens menneskeskæbner eller blevet så beriget, som man bliver af de poetiske krøller og menneskekloge fortolkninger, som Lilleør lægger ned over det, hun har oplevet, tænkt og set.

Gaven til enhver kvinde
Bogen er en hyldest til det helt almindelige menneske, der altid vil være noget særligt i lyset fra Guds kærlighed. Og så er den så velskrevet, at det fryder en inkarneret ord-fetichist som mig! Som at spise den ypperste chokolade, hvor alle noter går op i en højere enhed. En absolut vidunderlig gave til enhver kvinde, der har mod på at gro og brug for at tro.

Forlaget Bianco Luno

ìììììì(6/6)

Læs også:
Fantastisk ny bog: Englens spil

Læs mere om: