WEEKEND

Last Christmas: Kæmpehittet fra Wham! bliver til en julefilm

… og det er en Love Actually-personlighed, der står bag. Se traileren her

Den britiske skuespiller Emma Thompson, der er kendt for sine roller i blandt andet ’Love Actually’ og ’Harry Potter’-serien har forvandlet alletiders julehit ’Last Christmas’ til en julefilm. George Michael var selv med ind over projektet, inden han døde i 2016.

LÆS OGSÅ: Her er de bedste julefilm nogensinde

Paul Feig, der står bag ’Bridemaids’ instruerer filmen, Thompson er manuskriptforfatter og 'Game of Thrones'-skuespilleren Emilia Clarke er hovedrolleindehaver.

Filmen udspiller sig i London, hvor den unge Kate (Emilia Clarke), forsøger at komme igennem den ene dårlige beslutning efter den anden. Hun møder den perfekte Tom på jobbet, og hurtigt kommer der varm romantik ind i hendes liv. Tom spilles af den nye stjerne, Henry Golding, der har charmeret verden i 'Crazy Rich Asians'.

Udover en stjernespækket rolleliste, byder den længeventede julefilm på helt nye julesange fra Wham!, så der er vist rigeligt at se frem til denne december!

Se traileren til den nye 'Last Christmas' julefilm her:

LÆS OGSÅ: Downton Abbey-filmen får premieredato

Den længeventede julefilm vil have præmiere den 14. november, og indtil da kan du nyde de her klassiske julefilm og komme i julestemning.

Michael skrev, producerede og indspillede ’Last Christmas’ i 1984 som den ene halvdel af popduoen Wham! Sangen handler om en ugengældt forelskelse og er blevet det ultimative julehit.

LÆS OGSÅ: Oplev årets bedste julemarkeder

Og nu vi er inde på den, så lad os starte ’Last Christmas’-manien allerede nu:

Læs mere om: