WEEKEND

MÅNEDENS ALBUMS | IN guider til decembers bedste musik

Hvis du er træt af julemusik, guider IN til tre albums, der vil gøre dine øre ekstraglade i december

Making Time af Jamie Woon

Pharrell hører hans musik. Han har arbejdet sammen med Disclosure, remixet Lana del Rey og opvarmet for Amy Winehouse. Nu har britiske Jamie Woon også sendt sit andet studiealbum på gaden. ’Det er meget normalt for mig at sidde med en sang i to år, før jeg færdiggør den,’ siger han selv om sin musikalske detaljegrad. Det kan høres på Making Time, hvor lyden først og fremmest er ultraraffineret, rolig og poppet på en alternativ og loungeagtig måde.

Albummet kan købes HER

LÆS OGSÅ: ET SÆT VI KAN LIDE | Et perfekt outfit til julens mange fester

Beings af Lanterns on the Lake

Et andet britisk act er indierockbandet Lanterns on the Lake, der er ude med deres syvende udgivelse Beings. Lanterns on the Lake er kendt for at lave hjemsøgende, magisk og filmisk drømmepop, og det kan du også få at høre på ’Beings’, hvor de melankolske tekster står stjerneklart, og melodierne er glansfulde og inspirerende. Rytmens intensitet er stigende på sangene, så det bliver aldrig kedeligt at lytte til det 10 numre lange album.

Albummet kan købes HER

Paper Mâché Dream Balloon af King Gizzard & The Lizard Wizard

Albumcoveret er tydeligt inspireret af ’Magical Mystery Tour’ og ’Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band’, og lyden er det tætteste, du kommer på det liverpoolske band i 2015. Men de er ikke The Beatles, de er King Gizzard & The Lizard Wizard, og de er nu klar med deres syvende album, siden de debuterede i 2012. På Paper Mâché Dream Balloon får du den psykede-liske sound med overraskende momenter, bandet er kendt for, men som
noget nyt er der kun brugt akustiske instrumenter på albummet.

Albummet kan købes HER