WEEKEND

Mario Testino udstiller i Berlin

På Kunstmuseet I Berlin udstiller en af de allerstørste indenfor sit fag. Nemlig fotograf Mario Testino, der med sit kreative sind, øje for detaljer og talent for at tænke ud af boksen, uden at gå på kompromis med det smukke i den grad har sat sit præg på moden igennem flere årtier.

Afdæmpet belysning, højt til loftet, mørke gulve og tealgrønne vægge sætter rammen for de udstillede værker, hvor det er helt tydeligt at intet er overladt til tilfældighederne. Hvert billede er indrammet i store kraftige rammer, nogle i farver som rød og gul, der får billederne til at fremstå fra deres bedste side, andre er blot hængt op med tegnestifter, hvilket kunne fremstå sjusket, men tværtimod giver udstillingen både kant og alsidighed.

Se også: 5 bøger vi synes du skal læse lige nu

Billederne er et miks af genkendelige modekampagner, editorials, samt private billeder af celebre mennesker som topmodeller, designere og popstjerner, og fælles for alle de udstillede værker er, at de fremstår som den ene genistreg efter den anden. Om man er til mode eller ej, er udstillingen helt sikkert et besøg værd. Udstillingen kan opleves på Staatliche Museen zu Berlin frem til 26. juli 2015.

I IN denne måned kan du læse mere om Mario Testino og 11 andre modefotografer, der har sat sine tydelige spor i modebranchen…

Læs mere om: