WEEKEND

Modefilm på vej – dem skal du se

Moden rykker ind i biografmørket den kommende tid, hvor du kan møde bl.a. Anna Wintour og Gianni Versace på det store lærred. Se hvilke 3 modefilm du kan glæde dig til!

3 udvalgte modefilm 

Som du har kunnet læse her på IN.dk, er der en film om Alexander McQueen på vej i biograferne. Læs mere om den modefilm her.

Men den den afdøde britiske mesterdesigner er langtfra den eneste modedarling, der skifter catwalk ud med biograf- eller tv-lærred den kommende tid.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

THE FIRST MONDAY IN MAY

Allerede torsdag 8. december dukker Anna Wintour op i biografen, når dokumentarfilmen ’The First Monday in May’ får premiere. Filmen følger planlægningen og afviklingen af en af årets allerstørste modefester, det legendariske Met Ball, hvor Hollywood-stjerner og topmodeller klæder sig ud efter årets tema og møder på op til fest i extravagante outfits. Festen er Vogues opfindelse, og dermed er Vogue-dronningen aftenens værtinde. Filmen handler om 2015-udgaven af det storstilede event.

Foto: PR

NATDYR

I begyndelsen af det nye år er det så Tom Ford, der viser, hvad han (også) kan, når designerens spillefilm nummer to, ’Natdyr’, får dansk premiere. Filmen, der har Amy Adams og Jake Gyllenhaal i hovedrollerne, handler bl.a. om, hvordan man kan være rig på penge uden at være rig på lykke. ’Natdyr’ får premiere den 5. januar.

Foto: PR

LÆS OGSÅ: Torsdags-10´er | Amy Adams 

VERSACE x 2

I 2017 er det 20 år siden, Gianni Versace blev skudt og dræbt foran sit hus i Miami. Og måske er det den runde dag, der har givet flere Hollywood-folk inspiration til at fortælle historien om den italienske designer. Danske Bille August arbejder på en film om Versace med Antonio Banderas i hovedrollen, og Gianni Versace bliver også omdrejningspunktet i en kommende sæson af den populære amerikanske dramaserie ’American Crime Story’, som tidligere har set nærmere på den spektakulære retssag mod O.J. Simpson. Hvem der skal spille Gianni i den, er endnu ikke offentligjort – til gengæld har Lady Gaga sagt ja til at spille rollen som sørgende søster, Donatella Versace.

Foto: PR