WEEKEND

Ny sæson af Big Little Lies - se traileren her

Meryl Streep er på plakaten i den nye sæson af 'Big Little Lies', der har premiere lige om lidt. Se den helt nye trailer her - og få også Ann Lind Andersens bud på en anden stærk serie, du kan tage hul på.

Big Little Lies

- Stærkt kvinde-lineup

Første sæson var så eminent, at det er svært at se, hvordan anden sæson skal kunne leve op til den. Men når man smider Meryl Streep ind i puljen, er man selvfølgelig hjulpet godt på vej. Streep dukker op som Celestes (Nicole Kidman) svigermor og vil vide, hvad der førte til hendes søn, Perrys, død. Eller er Perry virkelig død? Det er nemlig det helt store spørgsmål i sæson 2. Og ellers følger den velskrevne serie igen en række kvinder i den lille californiske by Monterey i deres kvaler som mødre, husmødre, hustruer og veninder. Nicole Kidman og Reese Witherspoon er initiativtagerne til anden sæson, og da instruktør Jean-Marc Vallée, der instruerede første sæson, ikke kunne, hyrede de Andrea Arnold, hvilket kun er et plus i min bog, da jeg er stor fan af hende. Alt i alt er der slået et stort speltbrød op i Monterey, og jeg glæder mig.

LÆS OGSÅ: Zendaya spiller hovedrollen i ny HBO-serie 'Euphoria' - se traileren her

Se den helt nye trailer til 'Big Little Lies' her:

Premiere i foråret på HBOStreaming

LÆS OGSÅ: 4 biograffilm der hitter i februar

The Little Drummer Girl

- Stilistisk spiondrama

Når man sætter den koreanske mesterinstruktør Park Chan-wook til at instruere en tv-serie baseret på en John le Carré-roman og putter Michael Shannon og Alexander Skarsgård i hovedrollerne, banker mit tv-hjerte i forventning. Historien er i øvrigt tidligere filmatiseret i 1984 med Diane Keaton. I den nye serie er det Florence Pugh, der spiller pigen Charlie − en ung skuespiller, der ufrivilligt bliver draget ind i spionbranchen, da hun møder den mystiske Becker (Skarsgård), som forfører hende med en nat på Akropolis. Men bombeattentater og terrorister hærger, for vi er i sen-70’erne, og Charlie må sande, at tilværelsen som hemmelig agent er med livet som indsats. Undervejs i spionspændingen kan man også nyde seriens stilsikre univers.

Har haft premiere på CMore

LÆS OGSÅ: De 15 bedste bøger fra 2018, du ikke må snyde dig selv for

Læs mere om: