WEEKEND

Ny stjernespækket film, giver os lyst til at rykke endnu tættere på skærmen

The Grey Man er i øjeblikket ved at blive produceret, og vi kan ikke vente med at gense (de flotte) velkendte skuespillere fra ’The Notebook, Captain America og Bridgerton. Læs med her, og find ud af hvilke skuespillere, der er med i den nye film.

’The Grey Man’, som desuden er Netflix’ dyreste produktion hidtil med et budget på 200 millioner dollars, er en filmatisering af Mark Greaneys romanserie ’The Grey Man’ fra 2009 og bliver instrueret af Russo-brødrerne, som blandt andet har instrueret de sidste to Avengers-film.

Filmen omhandler freelance snigmorder og tidligere CIA-agent Court Gentry aka Grey Man. En rolle, som stjerneskuespilleren Ryan Gosling har scoret. 

Læs også: 6 film og tv-serier du skal se i marts

Disse skuespillere medvirker

Udover Ryan Gosling medvirker Bridgerton-stjernen Regé-Jean Page og Captian America-skuespilleren Chris Evans. Den kvindelige hovedrolle vil blive spillet af Ana De Armas, der blandt andet spillede overfor Ryan Gosling i filmen ’Blade Runner 2049’.

Andre store navne er samtidig blevet afsløret som en del af castet til ’The Grey Man’, der blandt andet indeholder Black Panther og Desperate Housewives-stjernen Alfre Woodard samt Game Of Thrones-skuespilleren Jessica Henwick, Narcos-stjernen Wagner, Moura, Dhanush og Julia Butters.

I et opslag på Instagram afslørede Netflix dele af rollelisten:

Læs også: Disse 5 serier på Netflix skuffer mest

Filmproduktionen er startet i marts måned og forventes at kunne ses på streamingtjenesten engang i 2022.

Læs mere om: