WEEKEND

Nye kunstneriske talenter hos 42Gallery

Igennem sit eget onlineunivers har 42Gallery siden 2012 introduceret nye kunstneriske talenter for omverdenen. De byder det nye år velkommen ved at præsentere en række helt nye kunstnere i deres følge. Se de smukke værker her.

Nogle gange kan kunstens verden synes lukket eller utilgængelig. 42Gallery mener, at der i kunstens verden skal være plads til alle. Derfor har de skabt deres eget onlineunivers - et koncept der bryder med galleribranchens traditionelle måde at gøre tingene på.

Se også: Malene Birger som kunstner

Siden 2012 har 42Gallery introduceret omverdenen for nye originale kunstværker og prints. De tager aspirerende, kunstneriske talenter frem i spotlyset og introducerer omverdenen for dem. Og ikke alene kan alle få lov at se på kunsten på deres hjemmeside - kunstværkerne sælges til priser, der gør det muligt for alle at få et originalt værk hjem på væggene.

Se også: Når magt og mode går hånd i hånd

42Gallery har valgt at byde det nye år velkommen ved at præsentere en række nye, kunstneriske talenter. Tre af dem er Mie Frey, Sofie Børsting og Love & Ink. De tre unge kvinder skaber deres helt særegne, forunderlige universer. I galleriet nedeunder kan du se et udpluk af deres værker.

Hvis du bliver helt tryllebundet af de smukker kunstværker, kan du se meget mere på 42gallery.com

Læs mere om: