WEEKEND

Nye rejseguides fra Louis Vuitton

Den 15. oktober udgives 2011-udgaven af Louis Vuitton City Guide, og serien er denne gang udvidet med nye, karismatiske destinationer

Hvis turen går til udlandet, er Louis Vuittons eksklusive rejseguides et must. Til efteråret udgiver Louis Vuitton nu en række nye rejseguides - og denne gang er det muligt at få Berlin, Kyoto og Nara som individuelle bind.
Desuden har den uundværlige European City Box fået tilføjet syv nye spændende destinationer: Beirut, Courchevel, Gstaadt, Oxford, Palma de Majorca, Porto Cervo og Thessaloniki. Rejsebøgerne giver grundig indsigt i moden, kunsten, bylivet og kulturen på de forskellige destinationer.

Helt eksklusivt lancerer Louis Vuitton en special-edition af 100 postkort i den eksklusive LV City Guide Postcard Box. Postkortæsken hylder de 100 illustrationer som kunstneren Toledo siden 1998 har kreeret for Louis Vuitton City Guide. Portrætterne fanger byernes enestående atmosfære og personlighed, og hvert postkort repræsenterer en byer fra hele verdenen og fås i to farver: jordtoner og fluorescerende farver.

Louis Vuitton City Guides forhandles eksklusivt hos Louis Vuitton, Østergade 18, København. Tlf. 3315 1022

2011 Louis Vuitton City Guide: Vejl. udsalgspris: 190 kr.
2011 Louis Vuitton City Guide Box set: Vejl. udsalgspris: 750 kr.
LV City Guide Postcard Box: Vejl. udsalgspris: 525 kr.

Se mere på www.louisvuitton.com

 

Relevante links

Design din
egen Louis
Vuitton-taske
Redaktionschefens
sommerfavoritter
3 tendenser
til efteråret
Læs mere om: