WEEKEND

Nyt online kunstgalleri vil gøre kunsten mere tilgængelig

Endnu et kunstgalleri med spændende værker har set dagens lys. Denne gang på nettet. Læs mere om det nyåbnede online kunstgalleri 42Gallery

Det nyåbnede online kunstgalleri 42Gallery ønsker at gøre kunst mere tilgængelig - både økonomisk og geografisk. galleriet præsenterer et bredt udvalg af kunt til priser fra 200 kr.

Folkene bag 42Gallery føler, at det traditionelle kunstgalleri kan være intimerende at gå ind i, fordi det kan føles som et lukket land for indviede. Efter eget udsagn, mener de, kunst bør handle mere om følelser og mindre om hype og at "god kunst" aldrig kan være andet end en subjektiv bedømmelse.

Læs også om fotografen Helmut Newtons nyeste udstilling

Ifølge stifteren af 42Gallery, Christopher W. Franck, findes der hverken rigtig eller forkert kunst. Man skal føle efter.

"Der er ingen rigtig eller forkert kunst, ingen magisk formel eller profetisk gallerist, der kan fortælle dig hvilken kunstner, der bliver den næste store stjerne. Det, det hele handler om er at se og så føle efter. Siger værket mig noget, eller gør det ikke?" sprørger han retorisk.

Det betyder dog på ingen måde, at de kunstnere, hvis værker udstilles på 42Gallery, er mindre kvalificerede. IN er eksempelvis vild med Maria Permin Bergers fine dyrebilleder, såsom akvareltegningerne af isbjørne og ulve (eks. på artikelbilledet). Og er man til et surrealistisk univers, anbefaler vi, at man kigger på kunstneren OZ' værker, der kombinerer new age-æstetikken med en traditionel surrealistisk farvepalet.

Besøg 42Gallery.com.

Psst...Se også Anne Sofie Madsens skønne illustrationer