WEEKEND

Oplev og prøv royale smykker og frække ure i weekenden

Kom tæt på sjældne smykker og ure i millionklassen og prøv dem selv på i weekenden til Klarlunds store internationale udstilling i Børsen-bygningen i København.

I weekenden kan du gå på opdagelse gennem lange rækker af polerede montre med ure og smykker i verdensklasse, som kendte og kongelige fra hele verden har båret, når Klarlund fejrer deres 70 års jubilæum med en international udstilling i Børsen-bygningen i København, hvor du ikke blot kan se men også selv prøve nogle af de sjældne smykker og ure på.

Udover spektakulære ure i millionklassen med erotiske samlejescener på bagsiden, er det især de eksklusive juveler fra ét af verdens ældste smykkehuse, det franske Chaumet, der er værd at lægge vejen forbi for. Chaumet har siden 1780 kreeret smykker, der har kunne ses på prominente kulturpersonligheder, kendisser og kongelige, og nogle af smykkerne kan derfor i dag ses på Rosenborg slot sammen med andre danske kronjuveler.

LÆS OGSÅ: Smyk dit hår

På udstillingen kan du blandt andet opleve den kollektion, som Chaumets første muse, Napoleons hustru kejserinden Joséphine, fik opkaldt efter sig i 1930’erne. Med personlig assistance er de nu blevet fløjet fra Chaumets museum Place Vendôme i Paris til Klarlunds udstillingen, som i weekenden finder sted i Børsen. Her vil du også kunne se mange andre smykker, som har hængt på kendisser som Kirsten Dunst, Julia Roberts, Hilary Swank og danske Oh Land, som du kan se i galleriet herunder sammen med nogle af de legnedariske smykker fra Joséphine-kollektionen.

Klarlunds Fine Watch & Jewellery Exhibition forgår fra den 17. til 19. november i Børsen-bygningen i København.

Læs mere og køb billetter her

Smykker i millionklassen fra franske Chaumet

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER