WEEKEND

The Politician – se traileren til Netflixs store nye serie her

Mangler du en ny serie, som du kan tage hul på? Netflix har netop haft premiere på Ryan Murphys nye serie ’The Politician’, som både har Gwyneth Paltrow og Jessica Lange på rollelisten. Se traileren til den nye serie lige her.

Ryan Murphy er den store guldsmed i amerikansk tv i disse år med serier som ‘American Crime Story’, ‘American Horror Story’, ‘Glee’, ‘Pose’ og ‘Feud’ på producer-cv’et, og nu har han kastet sig over politik.

LÆS OGSÅ: 2 serier til regnfulde sommerdage 

En politiker set indefra

Serien følger politikeren Payton Hobart (Ben Platt) i hans karriere som politiker. I første sæson er det highschool-tiden, og om hvordan han allerede der forbereder sig på sin politiske karriere. Her er alt på spil, når den nye elevrådsformand skal vælges. Serien er tænkt som en antologiserie, hvor hver sæson skildrer forskellige perioder i Hobarts liv. 

I 'The Politician' kan du bl.a. møde nye stjerner som den engelske Lucy Boynton (’Bohemian Rhapsody’) i rollen som den ’stride’ Astrid og ikke mindst Zoey Deutch (’Set it Up’) i rollen som den unge Infinity. På hver deres måde er de med til at sætte dagsordenen for hovedpersonen, Payton.

LÆS OGSÅ: ny sæson af Big Little Lies - se traileren HER

’The Politician’ trailer

Se traileren til ’The Politician’ her og få en lille fornemmelse af, hvad du kan opleve i den første sæson.

'The Politician' havde premiere på Netflix den 26. september. 

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER