WEEKEND

Redaktionens sommerplaner: Digitalredaktøren

Hver dag kommer sommerferien tættere på. Vi ser frem til hængekøjetid, strandhygge og masser af frihed. Vi deler stadig ud af tips og planer for sommerferien og denne gang kan du læse om vores digitalredaktør Stine Hasselstens planer om både danske strande og franske stamsteder.

Stine Hasselsten, digitalredaktør:

Vi deler vores sommerferie mellem Danmark og Sydfrankrig, da vi er så heldige, at min kærestes og mine egne forældre har sommerhuse i henholdsvis Danmark og Sydfrankrig. Mine forældre har et hyggeligt sommerhus i Gudmindrup, som bl.a. er kendt for at have en af Danmarks bedste strande. Jeg er vokset op i samme område, og jeg er fuldstændig afhængig af den fantastiske natur, der er deroppe. Havvandet fås ikke mere lækkert noget andet sted og luften er sprød og frisk. Jeg glæder mig til at komme helt ned i tempo; læse bøger i solen, grille på terrassen, løbe (korte!) ture i skoven, besøge de lokale vintage-butikker og mest af alt at bade i havet.

Efter en lille uges tid i Danmark tager vi til Sydfrankrig. Nærmere bestemt en lille middelalderby lidt nord for Nice, der hedder Tourrettes-Sur-Loup. Her har mine svigerforældre et fantastisk hus med udsigt ud over Côte d'Azur. Min kærestes familie bruger meget tid i Frankrig, så der er mange ”traditioner” forbundet med stedet og ikke mindst stamsteder, vi skal besøge. Vi skal f.eks. spille en masse boule, drikke kold rose, shoppe i Cannes og på de lokale loppemarkeder, spise på stamstederne og i det hele taget bare hygge os. Mine svigerforældre er meget gæstfrie, så huset bliver fyldt med familie og venner – det er vildt hyggeligt. Min kæreste og jeg lejer nok en bil og tager en smuttur til Saint Tropez eller noget i den dur – det har vi ikke rigtig planlagt, og det kan jeg meget godt lide.

LÆS OGSÅ: INsiders guide til Stockholm

Læs mere om: